Derby-uri dezechilibrate în Superliga de polo

Polo - Superlig─â / Data: 21 Dec. 2010
Foto gazetarul.ro

Prima etap─â a returului în Superliga de polo a programat doar dou─â ,,duble”, în care au fost implicate toate echipele bucure┼čtene.

În derby-ul etapei ┼či în ceea ce a fost zeci de ani derby-ul campionatului (pân─â la apari┼úia lui CSM Oradea) s-au întâlnit echipele cele mai galonate din istoria polo-ului românesc, Dinamo ┼či Rapid. În acest sezon îns─â, disputele au fost mai dezechilibrate ca niciodat─â, Rapidul fiind în pragul colapsului ┼či supravie┼úuind, la limit─â, doar datorit─â câtorva sportivi ┼či antrenori cu inim─â mare. În aceste condi┼úii, partidele dintre cele dou─â mari rivale nu au avut istoric, Dinamo impunându-se cu 12:1 ┼či 20:3.

În cel─âlalt derby bucure┼čtean, Sportul Studen┼úesc a reu┼čit s─â dea o replic─â pe m─âsur─â Stelei doar în primul sfert al celor dou─â partide (1:2 ┼či 2:3). Din p─âcate pentru “studen┼úi”, ace┼čtia nu au putut men┼úine ritmul, cedând foarte clar, la diferen┼úe comparabile celor cu care a pierdut Rapidul. Primul joc s-a încheiat cu scorul de 19:3 pentru steli┼čti, cel de-al doilea încheindu-se cu 20:6.

Celelalte meciuri, în care au fost implicate echipele or─âdene (CSM Digi Oradea – AMEFA Arad ┼či Cri┼čana Oradea – Politehnica Cluj) au fost amânate. Urm─âtoarea etap─â este programat─â pentru 8-9 ianuarie 2011.

S─â mai men┼úion─âm c─â echipa campioan─â, CSM Digi Oradea, a ob┼úinut calificarea în sferturile de final─â ale LEN Trophy, acolo unde va întâlni forma┼úia maghiar─â Honved Budapesta.

 

 

Galerie imagini

Foto gazetarul.ro

Articole din aceeasi categorie

Polo / Superlig─â / 21 Dec. 2010

Derby-uri dezechilibrate în Superliga de polo

Foto gazetarul.ro

Prima etap─â a returului în Superliga de polo a programat doar dou─â ,,duble”, în care au fost implicate toate echipele bucure┼čtene. În derby-ul etapei ┼či în ceea ce a fost zeci de ani derby-ul campionatului (pân─â la apari┼úia lui CSM Oradea) s-au întâlnit echipele cele mai...

Polo / Superlig─â / 16 Dec. 2010

CSM Oradea - lider la sf├ór┼čitul turului, marile echipe bucure┼čtene completeaz─â careul de a┼či

foto csmoradea.ro

Campioana CSM Digi Oradea a terminat pe primul loc turul Superligii de polo pe ap─â, dup─â ce a învins principala contracandidat─â, Dinamo Bucure┼čti, cu 18-9 ┼či 15-8. Or─âdenii au acumulat punctaj maxim, 42 de puncte din 14 puncte, ┼či se îndreapt─â cu pa┼či siguri spre...

Pag. 1 din 6 | 2 art./pag. | Total 11 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole