HCM Constanţa rămâne în cursa pentru titlu

Handbal masculin - Liga Naţională / Data: 21 Noi. 2010
Laurentiu Toma
Foto constantahcm.ro

HCM Constanţa a învins în deplasare Bucovina Suceava cu 30:28 (15:15), în ultimul meci şi totodată derby-ul etapei a X-a a Ligii Naţionale de handbal masculin. Cu un moral foarte bun după victoria din Liga Campionilor contra ruşilor de la Sankt Petersburg, echipa de pe litoral a spulberat iluziile gazdelor că vor reuşi prima victorie din istoria confruntărilor directe.

Partida a fost echilibrată, elevii lui Leonard Bibirig aflându-se chiar la timonă o bună perioadă de timp, însă pe final experienţa echipei campioane şi evoluţia foarte bună a portarului Mihai Popescu şi-au spus cuvântul. HCM Constanţa acumulează 15 puncte, cu 3 mai puţin decât liderul HC Odorhei, şi ocupă poziţia a patra în clasament, în timp ce formaţia din Suceava iese definitive din calculele pentru titlu, rămânând cu o zester de doar 12 puncte.


CSU Suceava: Pralea, Andrei – Adomnicăi (7), Ciubotariu (6), Gavriloaia (4), Ilieş (3), Chiruţ şi Acatrinei (2), Bursuc, Tutu, Şoldănescu şi Pancu (1). Antrenor Leonard Bibirig.


HCM Constanţa: Popescu, Stănescu – Toma (7), Sadoveac (5), Mureşan (4), Băiceanu (3), Buricea, Sabou, Schuch, Csepreghi şi Stavrositu (2), Angelovski (1). Antrenori Eden Hairi, Alexandru Buligan.

 

 

Galerie imagini

Laurentiu Toma
Foto constantahcm.ro

Articole din aceeasi categorie

Handbal masculin / Liga Naţională / 28 Noi. 2010

HC Odorhei revine pe primul loc, Bucovina Suceava câştigă la Baia Mare

Foto bacaulsportiv.ro

Rezultatele etapei a XI-a a Ligii Naţionale de handbal masculin

Handbal masculin / Liga Naţională / 21 Noi. 2010

HCM Constanţa rămâne în cursa pentru titlu

Laurentiu Toma
Foto constantahcm.ro

HCM Constanţa a învins în deplasare Bucovina Suceava cu 30:28 (15:15), în ultimul meci şi totodată derby-ul etapei a X-a a Ligii Naţionale de handbal masculin. Cu un moral foarte bun după victoria din Liga Campionilor contra ruşilor de la Sankt Petersburg

Pag. 1 din 12 | 2 art./pag. | Total 24 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole