Ştiinţa Bacău - victorie foarte importantă la Târgu Jiu

Handbal masculin - Liga Naţională / Data: 17 Noi. 2010
Foto stiintahandbal.ro

Ştiinţa Bacău a reuşit o victorie mare, 30:29 (14:12) în deplasare contra Energiei Lignitul Târgu Jiu, într-o partidă disputată în devans contând pentru etapa a X-a a Ligii Naţionale de handbal masculin. Este doar a doua înfrângere în 10 meciuri pentru handbaliştii pregătiţi de Vasile Stângă.

Formaţia din Târgu Jiu ratează o şansă importantă de a prelua conducerea în clasament, însă rămâne pe podium, pe locul al treilea, cu 16 puncte. Echipa din Bacău vine puternic din urmă, ajungând la cea de-a şase victorie a sezonului şi egalând în clasament Universitatea Transilvania Cluj-Napoca şi Universitatea Bucovina Suceava (12 puncte), care au însă un meci mai puţin disputat.

Marţi, într-o altă partidă care a avut loc în devans, UCM Reşiţa s-a impus detaşat pe terenul ultimei clasate, CSM Oradea, cu 32:25. În urma acestei victorii, echipa reşiţeană a preluat conducerea clasamentului, cel puţin până la ora disputării partidei dintre HC Odorhei şi Minaur Baia Mare.

 

 

Galerie imagini

Foto stiintahandbal.ro

Articole din aceeasi categorie

Handbal masculin / Liga Naţională / 28 Noi. 2010

HC Odorhei revine pe primul loc, Bucovina Suceava câştigă la Baia Mare

Foto bacaulsportiv.ro

Rezultatele etapei a XI-a a Ligii Naţionale de handbal masculin

Handbal masculin / Liga Naţională / 21 Noi. 2010

HCM Constanţa rămâne în cursa pentru titlu

Laurentiu Toma
Foto constantahcm.ro

HCM Constanţa a învins în deplasare Bucovina Suceava cu 30:28 (15:15), în ultimul meci şi totodată derby-ul etapei a X-a a Ligii Naţionale de handbal masculin. Cu un moral foarte bun după victoria din Liga Campionilor contra ruşilor de la Sankt Petersburg

Pag. 1 din 12 | 2 art./pag. | Total 24 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole