Remat Zalău - înfrângere la debutul în Liga Campionilor

Volei masculin - Competiţii europene / Data: 17 Noi. 2010

Remat Zalău a pierdut primul meci din Liga Campionilor, scor 0:3 (23:25, 21:25, 18:25), contra formaţiei poloneze PGE Skra Belchatow. Campioana României, participantă pentru prima dată în competiţia supremă intercluburi, nu s-a ridicat la înălţimea exigenţelor Ligii Campionilor decât în primul set, pierdut la limită, cedând fără drept de apel. În celălalt meci al grupei D se vor întâlni Trentino BetClic (Italia) şi Vfß Friedrichshäfen (Germania).
În runda următoare, pe 24 noiembrie, echipa sălăjeană va da piept cu VfB Friedrichshafen.

Remat: Vinhedo, Nagy, Laza, Afloarei, Geiger, Borota - Feher (libero); au mai jucat: Ciortea, Stoian, Josifov si Nemeth.

Belchatow: Falasca, Novotny, Mozdzonek, Plinski, Winiarski, Bakiewicz - Zatorski (libero); au mai jucat: Antiga, Woicki si Kurek.

Referinţe: topvolei.ro

 

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Volei masculin / Competiţii europene / 07 Ian. 2011

Unirea Dej - EA Patron Lux 1:3 (23:25, 14:25, 25:21, 20:25)

Unirea Dej a pierdut cu 1:3 partida tur cu EA Patron Lux (Grecia), din cadrul optimilor de finală ale Cupei Challenge la volei masculin, şi şi-a compromis şansele de calificare în faza următoare a competiţiei. Partida a avut loc la Cluj-Napoca, în Sala Sporturilor...

Volei masculin / Competiţii europene / 07 Ian. 2011

Remat Zalău - VFB Friedrichshafen 0:3. În continuare fără punct în Ligă

Remat Zalău a pierdut joi, 6 ianuarie 2011, ultima partidă de pe teren propriu din această ediţie a Ligii Campionilor la volei masculin. Campioana României a fost învinsă în minim de seturi (-23, -21, -22) de formaţia germană VfB Friedrichshafen, pregătită de românul...  

Pag. 1 din 5 | 2 art./pag. | Total 10 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole