Unirea Dej - EA Patron Lux 1:3 (23:25, 14:25, 25:21, 20:25)

Volei masculin - Competiţii europene / Data: 07 Ian. 2011

Unirea Dej a pierdut cu 1:3 partida tur cu EA Patron Lux (Grecia), din cadrul optimilor de final─â ale Cupei Challenge la volei masculin, ┼či ┼či-a compromis ┼čansele de calificare în faza urm─âtoare a competi┼úiei. Partida a avut loc la Cluj-Napoca, în Sala Sporturilor “Horia Demian “.

Dup─â ce în primul set dejenii au condus ┼či au l─âsat impresia c─â îl pot câ┼čtiga (setul a fost pierdut în cele din urm─â cu 23:25), elevii lui Victor Laz─âr ┼či Tibor Szilagyi au cedat f─âr─â drept de apel setul secund (14:25), pentru un 0:2 oarecum nea┼čteptat dup─â parcursul bun al forma┼úiei din jude┼úul Cluj în aceast─â edi┼úie a cupelor europene.

În setul al treilea Unirea Dej a ajuns prima atât la 8, cât ┼či la 16 (momentele celor dou─â time-out-uri tehnice) ┼či a reu┼čit s─â î┼či conserve ┼či chiar s─â î┼či m─âreasc─â avantajul pân─â la finalul setului, câ┼čtigat cu 25:21. De┼či acest moment ar fi trebuit s─â constituie începutul revirimentului, sportivii români au ar─âtat, la fel ca Dinamo Bucure┼čti în Liga Campionilor cu o zi mai  înainte, c─â nu ┼čtiu s─â gestioneze momentele favorabile ale partidei, cedând setul al patrulea cu 20:25.

Acest rezultat, 1:3 în România, aproape c─â anuleaz─â orice ┼čans─â de calificare în sferturile de final─â ale Cupei Challenge, Unirea Dej fiind obligat─â s─â câ┼čtige atât meciul din deplasare, cât ┼či setul de aur pentru a putea continua aventura european─â. Având în vedere c─â Remat Zal─âu este deja eliminat─â din Liga Campionilor, înfrângerea echipei din Dej este, foarte probabil, sinonim─â cu încheierea reprezent─ârii voleiului masculin românesc în cupele europene.


Unirea Dej: Alexandru Halchin, Mihai Dumitrache, Adrian Gagea, Liviu Cristudor, Ioan Dinu, Rade Dacovic ┼či Alexandru C─âlin (libero). Au mai jucat: Marius Dasc─âlu, Mihai Gheorghi┼ú─â ┼či Zoltan Szekely. Antrenori: Victor Laz─âr ┼či Tibor Szilagyi.

Surs─â foto http://www.eapatron.gr

 

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Volei masculin / Competiţii europene / 07 Ian. 2011

Unirea Dej - EA Patron Lux 1:3 (23:25, 14:25, 25:21, 20:25)

Unirea Dej a pierdut cu 1:3 partida tur cu EA Patron Lux (Grecia), din cadrul optimilor de final─â ale Cupei Challenge la volei masculin, ┼či ┼či-a compromis ┼čansele de calificare în faza urm─âtoare a competi┼úiei. Partida a avut loc la Cluj-Napoca, în Sala Sporturilor...

Volei masculin / Competiţii europene / 07 Ian. 2011

Remat Zalău - VFB Friedrichshafen 0:3. În continuare fără punct în Ligă

Remat Zal─âu a pierdut joi, 6 ianuarie 2011, ultima partid─â de pe teren propriu din aceast─â edi┼úie a Ligii Campionilor la volei masculin. Campioana României a fost învins─â în minim de seturi (-23, -21, -22) de forma┼úia german─â VfB Friedrichshafen, preg─âtit─â de românul...  

Pag. 1 din 5 | 2 art./pag. | Total 10 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole