Echipele româneşti - start în bloc în competiţiile europene

Volei masculin - Competiţii europene / Data: 16 Noi. 2010

Miercuri, 17 noiembrie 2010, toate cele 4 reprezentante ale României vor lua startul în noul sezon al competiţiilor europene.

Campioana României, Remat Zalău, este înscrisă în Liga Campionilor şi face parte din grupa D, alături de formaţiile PGE Skra Belchatow (Polonia), Trentino BetClic (Italia) şi Vfß Friedrichshäfen (Germania). În prima etapă, Remat va întâlni pe teren propriu pe PGE Skra Belchatow,  iar Trentino BetClic pe Vfß Friedrichshäfen. Deşi în ultima etapă campioana României a învins pe Dinamo şi este singura formaţie cu punctaj maxim din campionat, în jurul echipei nu este acea linişte atât de necesară marii performanţe, în urma deciziei principalului finanţator de a se retrage de la echipă.

În CEV Cup, ambele formaţii româneşti vor juca în deplasare prima partidă din faza şaisprezecimilor de finală. Dinamo va întâlni pe Salonit Anhovo Kanal, din Slovenia, în timp ce Tomis Constanţa va da piept cu SCC Berlin.

Unirea Dej a fost calificată direct în turul al doilea al Challenge Cup, cea de-a treia competiţie europeană din punct de vedere valoric. Adversara echipei clujene va fi campioana Slovaciei, Chemes Humenne, meciul tur urmând a avea loc pe terenul formaţiei slovace.

Referinţe: www.topvolei.ro

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Volei masculin / Competiţii europene / 07 Ian. 2011

Unirea Dej - EA Patron Lux 1:3 (23:25, 14:25, 25:21, 20:25)

Unirea Dej a pierdut cu 1:3 partida tur cu EA Patron Lux (Grecia), din cadrul optimilor de finală ale Cupei Challenge la volei masculin, şi şi-a compromis şansele de calificare în faza următoare a competiţiei. Partida a avut loc la Cluj-Napoca, în Sala Sporturilor...

Volei masculin / Competiţii europene / 07 Ian. 2011

Remat Zalău - VFB Friedrichshafen 0:3. În continuare fără punct în Ligă

Remat Zalău a pierdut joi, 6 ianuarie 2011, ultima partidă de pe teren propriu din această ediţie a Ligii Campionilor la volei masculin. Campioana României a fost învinsă în minim de seturi (-23, -21, -22) de formaţia germană VfB Friedrichshafen, pregătită de românul...  

Pag. 1 din 5 | 2 art./pag. | Total 10 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole