România - Serbia 2:1, în cadrul Challenge Cup

Hockey - Echipa naţională / Data: 12 Noi. 2010

România a debutat cu o victorie în Challenge Cup, competiţie care se desfăşoară la Braşov şi la care mai participă echipele naţionale din Serbia, Croaţia şi Spania.

Hocheiştii pregătiţi de antrenorul canadian Tom Skinner au învins Serbia, după un meci foarte echilibrat, cu 2:1 (0:0, 1:1, 1:0), prin golurile marcate de Szőcs Szabolcs (’37) şi Zsók Levente (’44, şut de penalitate), pentru Serbia deschizând scorul Marko Sretovic, în minutul 21.

În celălalt meci, Croaţia a învins Spania cu 6:1.

Vineri, 12 noiembrie, de la ora 16.30, România va disputa meciul decisiv pentru câştigarea turneului în compania Croaţiei, în timp ce Spania va da piept cu Serbia, de la 19.30.

 

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Hockey / Echipa naţională / 17 Feb. 2011

Dublă victorie împotriva Spaniei

Ervin Moldovan

România a învins Spania în cele două partide amicale disputate pe pământ iberic, la Puigerda. Scorul cu care naţionala noastră de hoichei de gheaţă s-a impus a fost identic în cele două întâlniri, 7-2. Cel mai bun marcator al României a fost Ervin Moldovan...

Hockey / Echipa naţională / 21 Dec. 2010

Victorie de consolare. România - Australia 6:2

Naţionala Under 20 a României a câştigat ultima partidă disputată la Campionatul Mondial, Divizia a II-a, Grupa B, 6:2 (2:1, 2:0, 2:1) cu reprezentativa Australiei. Golurile echipei noastre au fost înscrise de Leonard Pascaru (2), Roberto Gliga, Zsombor Molnar...

Pag. 1 din 5 | 2 art./pag. | Total 9 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole