Victorie de consolare. România - Australia 6:2

Hockey - Echipa naţională / Data: 21 Dec. 2010

Na┼úionala Under 20 a României a câ┼čtigat ultima partid─â disputat─â la Campionatul Mondial, Divizia a II-a, Grupa B, 6:2 (2:1, 2:0, 2:1) cu reprezentativa Australiei. Golurile echipei noastre au fost înscrise de Leonard Pascaru (2), Roberto Gliga, Zsombor Molnar, Huba Bors ┼či Imecs Attila, pentru Australia înscriind Wetini ┼či McDowell.

De┼či competi┼úia a fost g─âzduit─â de România, iar suporterii ┼či staff-ul tehnic aveau mari a┼čtept─âri, tricolorii mici nu au reu┼čit s─â ocupe decât locul al patrulea din 6 echipe, cu 6 puncte, din cauza startului dezastruos (3 înfrângeri consecutive, cu Polonia, Ungaria ┼či Coreea de Sud).

Primul loc ┼či promovarea în primul e┼čalon valoric au fost adjudecate de Polonia, care în meciul decisiv a învins Ungaria cu 9:6. China a ocupat ultima pozi┼úie, f─âr─â punct acumulat, ┼či a retrogradat.

 

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Hockey / Echipa naţională / 17 Feb. 2011

Dublă victorie împotriva Spaniei

Ervin Moldovan

România a învins Spania în cele dou─â partide amicale disputate pe p─âmânt iberic, la Puigerda. Scorul cu care na┼úionala noastr─â de hoichei de ghea┼ú─â s-a impus a fost identic în cele dou─â întâlniri, 7-2. Cel mai bun marcator al României a fost Ervin Moldovan...

Hockey / Echipa naţională / 21 Dec. 2010

Victorie de consolare. România - Australia 6:2

Na┼úionala Under 20 a României a câ┼čtigat ultima partid─â disputat─â la Campionatul Mondial, Divizia a II-a, Grupa B, 6:2 (2:1, 2:0, 2:1) cu reprezentativa Australiei. Golurile echipei noastre au fost înscrise de Leonard Pascaru (2), Roberto Gliga, Zsombor Molnar...

Pag. 1 din 5 | 2 art./pag. | Total 9 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole