HCM Constanţa - victorie de moral pentru Liga Campionilor

Handbal masculin - Liga Naţională / Data: 11 Noi. 2010
Foto www.constantahcm.ro

HCM Constan┼úa a ob┼úinut o victorie scontat─â, 39:28 (19:12), în deplasare, contra forma┼úiei CSM Bucure┼čti, ┼či se apropie la un singur punct de liderul clasamentului, HC Odorhei. Meciul s-a disputat în devans, din cauza partidelor pe care campionii le vor disputa în Liga Campionilor, ┼či a contat pentru etapa a IX-a a Ligii Na┼úionale de handbal masculin.

Diferen┼úa de valoare dintre cele dou─â forma┼úii a fost clar─â, campionii dominând autoritar da capo al fine, iar antrenorii Eden Hairi ┼či Alexandru Buligan având posibilitatea de a rula întreg lotul. La forma┼úia const─ân┼úean─â nu au evoluat Toma, Adzici ┼či Mure┼čan, din cauza unor probleme medicale, situa┼úia lor fiind incert─â în perspectiva meciurilor din Liga Campionilor.

Cei mai buni marcator ai partidei au fost P─âtru, de la CSM Bucure┼čti ┼či Csepreghi, de la „marinari’’, ambii cu câte 10 reu┼čite. În clasament, HCM Constan┼úa urc─â pe locul al patrulea, cu 13 puncte din 9 meciuri, la un punct în spatele celor de la HC Odorhei ┼či Pandurii Târgu Jiu ┼či la egalitate cu UCM Re┼či┼úa (toate aceste forma┼úii având îns─â un meci mai pu┼úin disputat). CSM Bucure┼čti r─âmâne pe penultimul loc al clasamentului, cu 2 puncte, ┼či va avea o lupt─â dur─â pentru evitarea retrograd─ârii contra concitadinei Steaua, Politehnicii Timi┼čoara ┼či CSM-ului din Oradea. 

 

Galerie imagini

Foto www.constantahcm.ro

Articole din aceeasi categorie

Handbal masculin / Liga Naţională / 28 Noi. 2010

HC Odorhei revine pe primul loc, Bucovina Suceava c├ó┼čtig─â la Baia Mare

Foto bacaulsportiv.ro

Rezultatele etapei a XI-a a Ligii Naţionale de handbal masculin

Handbal masculin / Liga Naţională / 21 Noi. 2010

HCM Constanţa rămâne în cursa pentru titlu

Laurentiu Toma
Foto constantahcm.ro

HCM Constan┼úa a învins în deplasare Bucovina Suceava cu 30:28 (15:15), în ultimul meci ┼či totodat─â derby-ul etapei a X-a a Ligii Na┼úionale de handbal masculin. Cu un moral foarte bun dup─â victoria din Liga Campionilor contra ru┼čilor de la Sankt Petersburg

Pag. 1 din 12 | 2 art./pag. | Total 24 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole