CSM Oradea a făcut scor cu Rapidul, Steaua şi Dinamo şi-au împărţit victoriile

Polo - Superligă / Data: 08 Noi. 2010

Campioana CSM Digi Oradea a surclasat fosta mare glorie a poloului românesc, Rapid Bucureşti, înscriindu-i nu mai puţin de 40 de goluri în 2 partide. Dubla desfăşurată la Oradea a avut un deznodământ trist pentru feroviari, întrecuţi cu 16:2 şi 27:4. Atunci când o echipă de talia Rapidului încasează 27 de goluri într-un meci este un semnal evident că  poloul românesc se confruntă cu probleme grave, în aceste condiţii fiind un adevărat miracol evoluţia echipei naţionale în marile competiţii.

În cea mai interesantă dublă a etapei, Dinamo şi Steaua şi-au împărţit victoriile (7:5 şi 9:10) şi continuă cap la cap în fruntea clasamentului. AMEFA Arad a obţinut două victorii importante, 11:10 şi 14:7 contra Crişului Oradea, iar Sportul Studenţesc a obţinut primul punct din acest sezon al Superligii, remizând cu Politehnica Cluj-Napoca (8:8), după ce a cedat la limită în primul meci.

În clasament nu se produce nicio modificare, Steaua şi Dinamo conducând ex-aequo, cu 27 de puncte (steliştii având două meciuri în plus). Pe ultima treaptă a podiumului se clasează campioana CSM Digi Oradea, care are doar 8 meciuri disputate (toate câştigate), faţă de 10 ale dinamoviştilor şi 12 ale steliştilor.

1.    Steaua 27p (12j)
2.    Dinamo 27p (10j)
3.    CSM Digi Oradea 24p (8j)
4.    Rapid 16p (10j)
5.    AMEFA Arad 13p (12j)
6.    Politehnica Cluj 10p (10j)
7.    Sportul Studenţesc 1p (10j)
8.    Crişul Oradea 0p (8j)

 

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Polo / Superligă / 21 Dec. 2010

Derby-uri dezechilibrate în Superliga de polo

Foto gazetarul.ro

Prima etapă a returului în Superliga de polo a programat doar două ,,duble”, în care au fost implicate toate echipele bucureştene. În derby-ul etapei şi în ceea ce a fost zeci de ani derby-ul campionatului (până la apariţia lui CSM Oradea) s-au întâlnit echipele cele mai...

Polo / Superligă / 16 Dec. 2010

CSM Oradea - lider la sfârşitul turului, marile echipe bucureştene completează careul de aşi

foto csmoradea.ro

Campioana CSM Digi Oradea a terminat pe primul loc turul Superligii de polo pe apă, după ce a învins principala contracandidată, Dinamo Bucureşti, cu 18-9 şi 15-8. Orădenii au acumulat punctaj maxim, 42 de puncte din 14 puncte, şi se îndreaptă cu paşi siguri spre...

Pag. 1 din 6 | 2 art./pag. | Total 11 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole