U Transilvania Cluj - HC Odorhei 27:32 (11:14). Harghitenii urcă în fotoliul de lider

Handbal masculin - Liga Naţională / Data: 05 Noi. 2010
Foto www.utransilvania.ro

HC Odorhei  a învins în deplasare Universitatea Transilvania Cluj cu 32:27 (14:11), într-unul din cele mai interesante meciuri ale etapei a VIII-a . Harghitenii obţin cea de-a şaptea victorie a sezonului, aceasta fiind cu atât mai preţioasă cu cât a fost obţinută împotriva unei contracandidate la primele locuri, U Transilvania având un start mult peste aşteptări, cu 5 victorii şi doar două înfrângeri în primele 7 runde ale Ligii Naţionale.

Meciul a fost echilibrat doar în primele 20 de minute, după care elevii lui Vlad Caba s-au distanţat fără probleme pe tabelă, cu Kuzmanovski vârf de lance. Cu 14 puncte, HC Odorhei urcă pe prima poziţie a clasamentului, cel puţin până la disputarea  derby-ului campionatului HCM Constanţa – UCM Reşiţa, care va avea loc mâine, odată cu restul etapei, iar clujenii  pot coborî maxim o poziţie, în funcţie tot de rezultatul  acestui meci.

Ieri s-a mai disputat o partidă, CSM Oradea reuşind primul punct al acestui campionat, după o remiză dramatică cu CSM Satu Mare - 26:26.

 

Galerie imagini

Foto www.utransilvania.ro

Articole din aceeasi categorie

Handbal masculin / Liga Naţională / 28 Noi. 2010

HC Odorhei revine pe primul loc, Bucovina Suceava câştigă la Baia Mare

Foto bacaulsportiv.ro

Rezultatele etapei a XI-a a Ligii Naţionale de handbal masculin

Handbal masculin / Liga Naţională / 21 Noi. 2010

HCM Constanţa rămâne în cursa pentru titlu

Laurentiu Toma
Foto constantahcm.ro

HCM Constanţa a învins în deplasare Bucovina Suceava cu 30:28 (15:15), în ultimul meci şi totodată derby-ul etapei a X-a a Ligii Naţionale de handbal masculin. Cu un moral foarte bun după victoria din Liga Campionilor contra ruşilor de la Sankt Petersburg

Pag. 1 din 12 | 2 art./pag. | Total 24 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole