Lovitură dură pentru Franţa

Tenis - Cupa Davis / Autor: Bogdan Şohan / Data: 03 Noi. 2010

Jo-Wilfried Tsonga nu va lua parte la finala Cupei Davis, de la începutul lunii decembrie, împotriva Serbiei. Accidentarea la tendonul rotulian al genunchiului stâng, apărută în timpul Wimbledonului şi care l-a ţinut apoi trei luni departe de circuit, a recidivat şi necesită o perioadă de încă şase săptămâni de recuperare.

”Cel mai greu moment al carierei”, aşa caracterizează Tsonga această decizie; chiar nerefăcut complet, Jo a revenit luna trecută pe teren, la turneul de la Tokyo, tocmai pentru a fi pregătit pentru finala Cupei Davis. Franţa îşi pierde liderul, care are un palmares de 7-1 în Cupa Davis, şi mai ales 5-2 în întâlnirile directe cu Novak Djokovic. După toate probabilităţile, Gael Monfils va fi racheta numărul 1 a Franţei, variantele pentru al doilea jucător de simplu fiind Richard Gasquet, Gilles Simon şi Michael Llodra.

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Tenis / Cupa Davis / Autor: Bogdan Şohan / 23 Feb. 2011

Nominalizările pentru primul tur al Cupei Davis

Victor Hănescu, Adrian Ungur, Victor Crivoi şi Horia Tecău alcătuiesc echipa României pentru meciul contra Argentinei, din primul tur al Grupei Mondiale, ce va avea loc între 4-6 martie, la Buenos Aires.

Tenis / Cupa Davis / Autor: Bogdan Şohan / 06 Dec. 2010

Ziua de glorie a Serbiei

Novak Djokovic a început misiunea de revenire, Viktor Troicki a dus-o la împlinire. Pentru prima dată în istoria Cupei Davis, Serbia cucereşte Salatiera de Argint, după victoriile din ultimele două meciuri de simplu ale finalei cu Franţa. Echipa lui Guy Forget ratează încă o ocazie, la 8 ani de la înfrângerea cu Rusia...

Pag. 1 din 3 | 2 art./pag. | Total 6 art.
123

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole