Rapid - Steaua, capul de afiş al sferturilor Cupei României

Fotbal - Cupa României / Data: 01 Noi. 2010

 În continuare, în mod ciudat, organizatorul competiţiei a ales să folosească sistemul capilor de serie, un sistem care alterează profund competiţia şi care ar trebui eliminat, nu doar din această fază, ci din orice fază a Cupei României. Este inacceptabil ca un meci Dinamo – Steaua să poată avea loc abia în semifinale şi, în acelaşi timp, să scoţi în faţă principii precum egalitatea de şanse şi să faci uz de sintagme precum ,,Cupa – competiţia surprizelor”.

Acestea fiind spuse, să precizăm că ultimele 8 echipe rămase în cursă au fost împărţite astfel:
-          în urna capilor de serie – CFR Cluj-Napoca, Dinamo, Steaua şi FC Timişoara
-          în urna a doua – Universitatea Craiova, Rapid, FC Braşov şi Gloria Bistriţa.
 
 
Rapid – Steaua, CFR Cluj-Napoca – Gloria Bistriţa, FC Braşov - FC Timişoara  şi Dinamo – Universitatea Craiova sunt cele patru meciuri din sferturile Cupei României, în urma tragerii la sorţi care a avut loc astăzi la Casa Fotbalului.
 
 Capul de afiş este indiscutabil întâlnirea din Giuleşti, dintre cele mai titrate echipe din istoria Cupei României, Steaua cu 20 de trofee şi Rapid cu 13 trofee.
 
Dinamo va avea şi ea un meci foarte greu contra unei echipe în ascensiune, Universitatea Craiova, în timp ce deţinătoarea Cupei, CFR Cluj-Napoca, pare a fi cel mai avantajată de tragerea la sorţi, urmând să joace acasă cu Gloria Bistriţa. În ultimul sfert, FC Timişoara se va deplasa la Braşov.

 

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Fotbal / Cupa României / 11 Noi. 2010

Rapid - Steaua 0:1. Calificare norocoasă marca Tătăruşanu

Foto www.fcrapid.ro

Steaua este cea de-a patra echipă calificată în semifinalele Cupei României, după ce a învins Rapidul chiar pe Giuleşti, cu 1-0. Feroviarii au dominat copios (în special repriza secundă), însă au avut un ghinion teribil, lovindu-se de un Tătăruşanu în zi mare,

Fotbal / Cupa României / 11 Noi. 2010

CFR Cluj - Gloria Bistriţa 0:1. Nae Manea - la a doua victorie de prestigiu

Nicolae Manea a dat din nou lovitura
Foto www.acfgloria.ro

Gloria Bistriţa a reuşit marea surpriză a sferturilor, eliminând deţinătoarea ultimelor 3 Cupe ale României, CFR Cluj, chiar în fieful acesteia. După victoria contra Stelei, proaspătul antrenor al Gloriei mai face o victimă de calibru şi mai are de trecut un singur hop până la marea finală.

Pag. 1 din 6 | 2 art./pag. | Total 12 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole