Steaua - dubl─â victorie la scor contra AMEFEI Arad

Polo - Superlig─â / Data: 01 Noi. 2010
Steaua Bucuresti
Foto www.mapn.ro

Steaua Bucure┼čti este noul lider al Superligii Na┼úionale de polo pe ap─â, în urma victoriilor contra AMEFEI Arad, într-o dubl─â disputat─â în devans (24-25.10.2010), contând pentru etapa a doua a returului. Cele dou─â meciuri au avut loc în Bucure┼čti, la bazinul Floreasca, ┼či au reprezentat un adev─ârat galop de s─ân─âtate pentru steli┼čti, care s-au impus cu 16:3 (3:1, 5:1, 6:0, 2:1) ┼či 18:0 (6:0, 5:0, 2:0, 5:0).

Trebuie precizat îns─â c─â aceste meciuri au avut loc în condi┼úii cu totul speciale, ambele echipe disputând nu mai pu┼úin de 4 meciuri în 3 zile – ar─âdenii o dubl─â foarte aprig─â cu Rapidul, iar Steaua contra Politehnicii Cluj-Napoca.  S─âr─âcia acut─â cu care se confrunt─â polo-ul românesc oblig─â a┼čadar unele echipe ca dup─â drumuri foarte obositoare, de sute de kilometri, s─â dispute meciuri la foc automat, chiar ┼či câte dou─â pe zi, la mai pu┼úin de 6 ore distan┼ú─â între ele (astfel, AMEFA a jucat pe 24 octombrie începând cu ora 11.30 cu Rapid, meci care a durat m─âcar o or─â, iar de la 18.00 a dat piept cu Steaua).

În aceste condi┼úii, este un miracol c─â na┼úionala de polo pe ap─â reu┼če┼čte înc─â s─â fac─â performan┼ú─â ┼či s─â se lupte de la egal la egal cu marile for┼úe europene ┼či mondiale (Spania, Muntenegru, Ungaria, Croa┼úia, Statele Unite).

Steaua acumuleaz─â 24 de puncte din 10 meciuri, fiind urmat─â de Dinamo, cu acela┼či num─âr de puncte, dar din 8 meciuri, ┼či campioana CSM Digi Oradea, cu 18 puncte din 6 meciuri. Rapidul ocup─â ultimul loc al careului de a┼či, cu 16 puncte, în timp ce ultimele 4 pozi┼úii sunt ocupate de AMEFA Arad (7 puncte în 10 meciuri), Politehnica Cluj-Napoca (6 puncte în 8 meciuri), Cri┼čul Oradea ┼či Sportul Studen┼úesc, f─âr─â niciun punct.
 

 

Galerie imagini

Steaua Bucuresti
Foto www.mapn.ro

Articole din aceeasi categorie

Polo / Superlig─â / 21 Dec. 2010

Derby-uri dezechilibrate în Superliga de polo

Foto gazetarul.ro

Prima etap─â a returului în Superliga de polo a programat doar dou─â ,,duble”, în care au fost implicate toate echipele bucure┼čtene. În derby-ul etapei ┼či în ceea ce a fost zeci de ani derby-ul campionatului (pân─â la apari┼úia lui CSM Oradea) s-au întâlnit echipele cele mai...

Polo / Superlig─â / 16 Dec. 2010

CSM Oradea - lider la sf├ór┼čitul turului, marile echipe bucure┼čtene completeaz─â careul de a┼či

foto csmoradea.ro

Campioana CSM Digi Oradea a terminat pe primul loc turul Superligii de polo pe ap─â, dup─â ce a învins principala contracandidat─â, Dinamo Bucure┼čti, cu 18-9 ┼či 15-8. Or─âdenii au acumulat punctaj maxim, 42 de puncte din 14 puncte, ┼či se îndreapt─â cu pa┼či siguri spre...

Pag. 1 din 6 | 2 art./pag. | Total 11 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole