Rezultatele etapei în Campionatul Naţional de hockey pe gheaţă

Hockey - Campionatul naţional / Data: 27 Oct. 2010

Marţi, 26.10.2010, s-au disputat partidele Progym Gheorgheni – Sport Club Miercurea Ciuc şi Steaua Rangers – SCM Fenestela Braşov, contând pentru Campionatul naţional de hockey pe gheaţă. Cea de-a doua partidă a contat şi pentru Liga MOL, competiţie română-maghiară la care participă 9 echipe (6 maghiare şi 3 româneşti).


Campioana Sport Club, proaspăt calificată în turul 3 al Cupei Continentale, a surclasat în deplasare pe Progym Gheorgheni, cu 16:0 (5:0, 6:0, 5:0). Cel mai bun jucător al echipei din Miercurea Ciuc a fost Ervin Moldovan, care a înscris nu mai puţin de 5 goluri, secundat de Attila Kanya cu 3 reuşite.


În derby-ul etapei, Steaua a cedat cu 2:4 (0:0, 1:3, 1:1) în faţa liderului Fenestela Braşov. După o primă repriză albă, braşovenii au înscris de trei ori în cea de-a doua treime, iar steliştii o singură dată, acest avantaj dovedindu-se decisiv în economia partidei. În campionat, cele două formaţii îşi păstrează locurile în clasament, ocupând prima şi a treia treaptă a podiumului. Golurile Stelei au fost marcate de Ioan Timaru (’36) şi Evgeny Pisarenko (’51), pentru oaspeţi punctând Richard Filip (25), Antal Zsombor (’31), Pál Zoltán (’34) şi Nyerges Lajos (‘51).

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Hockey / Campionatul naţional / 05 Noi. 2010

Dunărea Galaţi şi Sport Club Miercurea Ciuc - învingătoarele rundei

Foto www.sportclub.ro / Incze Andras

Dunărea Galaţi a obţinut o victorie scontată, 14:5 (6:0, 3:3, 5:2) pe teren propriu contra lanternei roşii Sportul Studenţesc Bucureşti, şi a încheiat sezonul regulat pe locul al patrulea, cu 16 puncte. Este unul dintre cele mai reuşite sezoane ale gălăţenilor din ultimii ani, încununat şi cu o victorie împotriva campioanei

Hockey / Campionatul naţional / 04 Noi. 2010

Fenestela - victorie la Galaţi, Steaua Rangers - în duelul cu Progym. Etapă fără surprize

Dunărea Galaţi nu a reuşit să repete prestaţia fantastică din victoria cu campioana Sport Club Miercurea Ciuc şi a trebuit să se recunoască învinsă clar, scor 4:12 (2:4, 0:6, 2:2), de către Fenestela 68 Braşov. Gălăţenii au deschis scorul în chiar primul minut de joc, prin Stanislas Gavac, iar suporterii dunăreni sperau la un nou miracol.

Pag. 1 din 7 | 2 art./pag. | Total 13 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole