AMEFA reuşeşte surpriza etapei - o remiză (11:11) în deplasare cu Rapid. Dinamo şi Steaua - victorii facile

Polo - Superligă / Data: 24 Oct. 2010

Etapa a IV-a a Superligii de polo pe apă a programat doar 3 meciuri, Sportul Studenţesc – Dinamo, Rapid – AMEFA Arad şi Steaua – Politehnica Cluj-Napoca, derby-ul oraşului Oradea, Crişul – CSM Digi Oradea fiind amânat.


Singura surpriză a etapei s-a consemnat în dubla dintre Rapid şi AMEFA, poloiştii vişinii reuşind doar o victorie (15:12), după ce în prima zi remizaseră la 11. Ca şi în anii precedenţi, formaţia arădeană se anunţă principala contracandidată a rapidiştilor pentru accederea în faza finală a Superligii (în care se califică primele 4 echipe), Dinamo, Steaua şi CSM Digi Oradea neavând cum să rateze acest obiectiv. Rapid ocupă deocamdată poziţia a patra, cu 16 puncte, arădenii clasându-se pe poziţia imediat următoare, cu 7 puncte.


În derby-ul bucureştean, Dinamo a trecut foarte lejer de Sportul Studenţesc, 21:5 şi 18:6, şi îşi păstrează punctajul maxim după primele patru etape. Sportul Studenţesc se plasează la antipod, nereuşind să cucerească niciun punct după 8 partide.


Într-o altă dispută dezechilibrată, Steaua a obţinut o dublă victorie, 15:5 şi 16:3 în dauna celor de la Politehnica Cluj-Napoca. Steaua egalează CSM Digi Oradea la puncte (18), însă campionii au o dublă mai puţin disputată, în derby-ul Oradei cu Crişul. Clujenii rămân pe locul al şaselea, cu 6 puncte, unul mai puţin decât AMEFA Arad.


Etapa viitoare este programată tocmai pe 6-7 noiembrie 2010, deoarece la sfârşitul săptămânii viitoare echipa naţională va întâlni Israelul, în preliminariile Campionatului European din Olanda (2012).

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Polo / Superligă / 21 Dec. 2010

Derby-uri dezechilibrate în Superliga de polo

Foto gazetarul.ro

Prima etapă a returului în Superliga de polo a programat doar două ,,duble”, în care au fost implicate toate echipele bucureştene. În derby-ul etapei şi în ceea ce a fost zeci de ani derby-ul campionatului (până la apariţia lui CSM Oradea) s-au întâlnit echipele cele mai...

Polo / Superligă / 16 Dec. 2010

CSM Oradea - lider la sfârşitul turului, marile echipe bucureştene completează careul de aşi

foto csmoradea.ro

Campioana CSM Digi Oradea a terminat pe primul loc turul Superligii de polo pe apă, după ce a învins principala contracandidată, Dinamo Bucureşti, cu 18-9 şi 15-8. Orădenii au acumulat punctaj maxim, 42 de puncte din 14 puncte, şi se îndreaptă cu paşi siguri spre...

Pag. 1 din 6 | 2 art./pag. | Total 11 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole