CSM Oradea şi trioul bucureştean Dinamo - Rapid -Steaua - victorii pe linie

Polo - Superligă / Data: 11 Oct. 2010

Rezultatele celei de-a doua etape a Superligii Naţionale de Polo, dar şi cele ale ultimilor ani, au confirmat că echipele din campionatul intern se împart practic în 3 mari categorii: categoria superputerilor, în care are loc doar campioana CSM Digi Oradea, categoria Marilor Puteri, în care intră Steaua şi Dinamo, şi categoria puterilor mici, în care intră celelalte 5 echipe – Rapid, Crişul Oradea, Politehnica Cluj, Sportul Studenţesc şi AMEFA Arad.

Aşadar, o lume unipolară, dar care nu este dominată de Bucureşti, Steaua şi Dinamo decăzând vizibil, iar Rapidul catastrofal (Sportul Studenţesc nefiind niciodată un adversar de temut). Campioana en titre conduce în clasament cu 12 puncte, golaveraj 124:14, Steaua şi Dinamo o urmează, cu acelaşi număr de puncte, dar golaveraj inferior, Rapidul şi Politehnica Cluj împart locul al patrulea, cu câte 6 puncte, iar Crişul Oradea, Sportul Studenţesc şi AMEFA Arad aşteaptă meciurile dintre ele pentru a putea cuceri primele puncte.

Sub aceste auspicii, nu putem decât să consemnăm rezultatele celei de-a doua zile din etapa a II-a a Superligii naţionale:

10.10.2010

  • CSM Digi oradea – Sportul Studenţesc Bucureşti 26:6
  • Dinamo Bucureşti – Politehnica Cluj-Napoca 14:4
  • Steaua Bucureşti – AMEFA Arad 19:3
  • Rapid Bucureşti – Crişul Oradea 14:6

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Polo / Superligă / 21 Dec. 2010

Derby-uri dezechilibrate în Superliga de polo

Foto gazetarul.ro

Prima etapă a returului în Superliga de polo a programat doar două ,,duble”, în care au fost implicate toate echipele bucureştene. În derby-ul etapei şi în ceea ce a fost zeci de ani derby-ul campionatului (până la apariţia lui CSM Oradea) s-au întâlnit echipele cele mai...

Polo / Superligă / 16 Dec. 2010

CSM Oradea - lider la sfârşitul turului, marile echipe bucureştene completează careul de aşi

foto csmoradea.ro

Campioana CSM Digi Oradea a terminat pe primul loc turul Superligii de polo pe apă, după ce a învins principala contracandidată, Dinamo Bucureşti, cu 18-9 şi 15-8. Orădenii au acumulat punctaj maxim, 42 de puncte din 14 puncte, şi se îndreaptă cu paşi siguri spre...

Pag. 1 din 6 | 2 art./pag. | Total 11 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole