Steaua Rangers - Sportul Studenţesc 5:1. Steaua urcă pe locul trei

Hockey - Campionatul naţional / Data: 05 Oct. 2010
Foto: www.steaua-rangers.com

 

Steaua Rangers a învins astăzi, 05.10.2010, concitadina Sportul Studenţesc cu 5:1 (4:1, 1:0, 0:0), într-o partidă contând pentru campionatul intern de hockey pe gheaţă. Studenţii au deschis scorul prin Szilard Tanko, după numai un minut de joc, însă nu au putut face faţă forţei ofensive a steliştilor, care au marcat 4 goluri consecutive în numai 7 minute, astfel încât după 10 minute tabela arăta scorul de 4:1 în favoarea fostei campioane. Până la final nu s-a mai întâmplat mare lucru, cu excepţia golului reuşit de Bogdan Ştefan, şi Sportul scapă onorabil comparativ cu ruşinea din meciul cu Sport Club Miercurea Ciuc, în care a încasat nu mai puţin de 32 de goluri!

În urma acestei victorii, Steaua Rangers urcă până pe locul al treilea, cu 5 puncte din patru meciuri, însă se află la mare distanţă de primele două clasate, liderul CSM Fenestela Braşov şi Sport Club Miercurea Ciuc. Sportul Studenţesc rămâne în continuare fără niciun punct, profilându-se ca o candidată certă pentru lanterna roşie la finalul campionatului.

 

 

Galerie imagini

Foto: www.steaua-rangers.com

Articole din aceeasi categorie

Hockey / Campionatul naţional / 05 Noi. 2010

Dunărea Galaţi şi Sport Club Miercurea Ciuc - învingătoarele rundei

Foto www.sportclub.ro / Incze Andras

Dunărea Galaţi a obţinut o victorie scontată, 14:5 (6:0, 3:3, 5:2) pe teren propriu contra lanternei roşii Sportul Studenţesc Bucureşti, şi a încheiat sezonul regulat pe locul al patrulea, cu 16 puncte. Este unul dintre cele mai reuşite sezoane ale gălăţenilor din ultimii ani, încununat şi cu o victorie împotriva campioanei

Hockey / Campionatul naţional / 04 Noi. 2010

Fenestela - victorie la Galaţi, Steaua Rangers - în duelul cu Progym. Etapă fără surprize

Dunărea Galaţi nu a reuşit să repete prestaţia fantastică din victoria cu campioana Sport Club Miercurea Ciuc şi a trebuit să se recunoască învinsă clar, scor 4:12 (2:4, 0:6, 2:2), de către Fenestela 68 Braşov. Gălăţenii au deschis scorul în chiar primul minut de joc, prin Stanislas Gavac, iar suporterii dunăreni sperau la un nou miracol.

Pag. 1 din 7 | 2 art./pag. | Total 13 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole