U Mobitelco BT Cluj – eliminată din Cupa României

Baschet masculin - Cupa României / Data: 29 Sep. 2010
Foto: Nagy Melinda, Manases Şandor www.u-mobitelco.ro

 

U Mobitelco a fost eliminată din Cupa României, după o dublă înfrângere în faţa echipei BC Mureş (68:82 la Târgu Mureş şi 65;66 la Cluj-Napoca). După un debut în forţă în manşa secundă, disputată la Cluj-Napoca,în care au reuşit să recupere handicapul de 14 puncte din prima manşă (38:23 la sfârşitul primei jumătăţi), baschetbaliştii clujeni au pierdut teren, pe fondul unei apărări agresive a mureşenilor, pierzând în final cu 65:66 (20:8, 18:15, 16:24, 11:19).

“U” Mobitelco BT: Dykes 24, Pesic 16, Krstanovic 10 (7 recuperări), Cuic 6 (11 recuperări), Silvăsşn 6, Fometescu 1.
BC Mureş: Mayfield 20, Dumitru 11, Forte, Lăpuşte şi Cooley câte 9, Mladenovic 8.

Iată şi declaraţiile reprezentanţilor celor două echipe, preluate de pe site-ul clubului clujean

Flavius Lăpuşte: “Sunt foarte bucuros de acest rezultat, felicit Clujul pentru cum a luptat să recupereze diferenţa din tur, dar mă bucur că noi am reuşit aceasta performanţă. În suflet sunt trist, dar asta contează mai puţin. Clujul este o echipă completă, pe toate posturile, dar nu ştiu ce s-a întamplat cu ei în această dublă.”

Marcel Ţenter: “Echipa de anul trecut era foarte sudată, iar acum, din păcate, avem mai mulţi jucatori care simt nevoia să îşi hrănească propriul ego. Trebuie sa înţeleagă că importantă e echipa, nu realizările individuale. Meciul de azi a fost un exemplu tipic în acest sens. Am avut calificarea în mână, iar ratarea mi-o asum personal. Căderile din sfertul trei provin din lipsa de disciplină. Vom vedea dacă se impun penalizări pentru ratarea din Cupă, dar sigur nu suntem pe traseul pe care ni-l dorim.”

Kyndall Dykes: “În prima jumatate am jucat ca o echipă, dar în a doua am ratat mult. Trebuie sa învăţăm să jucăm ca o echipă, ca în prima parte a meciului. Dupa ce ratăm doua-trei aruncări la rând, ne dezumflăm, iar când încercăm să revenim e prea târziu. Din păcate, azi am jucat doar 25 de minute. Fanilor le transmit că vom deveni o echipă, o să fie bine, să aibă încredere în noi!”

 

Galerie imagini

Foto: Nagy Melinda, Manases Şandor www.u-mobitelco.ro

Articole din aceeasi categorie

Baschet masculin / Cupa României / 29 Sep. 2010

U Mobitelco BT Cluj – eliminată din Cupa României

Foto: Nagy Melinda, Manases Şandor www.u-mobitelco.ro

U Mobitelco a fost eliminată din Cupa României, după o dublă înfrângere în faţa echipei BC Mureş (68:82 la Târgu Mureş şi 65;66 la Cluj-Napoca). După un debut în forţă în manşa secundă, disputată la Cluj-Napoca,în care au reuşit să recupere handicapul de 14 puncte din prima manşă (38:23 la sfârşitul primei jumătăţi),

Baschet masculin / Cupa României / 24 Sep. 2010

BC Mureş – U Mobitelco BT Cluj 82:68

Foto: Nagy Melinda, Manases Şandor www.u-mobitelco.ro

Se pare că schimbarea titulaturii echipei clujene nu a fost de bun augur, U Mobitelco BT Cluj-Napoca pierzând primul meci oficial al sezonului, manşa întâi a Cupei României, scor 68:82 (34:33) în disputa cu BC Mureş. Cheia jocului a constituit-o al

Pag. 1 din 2 | 2 art./pag. | Total 3 art.
12

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole