Diana Kovacs – vicecampioană europeană

Alte sporturi - Judo / Data: 20 Sep. 2010

 

Diana KOVACS a cucerit medalia de argint la categoria 44kg în cadrul Campionatul European de Judo – U20. După un prim tur liber, Diana a trecut de  Myriem Samraouy  din Franţa şi de Angelina Bombara din Italia, dar a pierdut în finală la golden score în faţa sârboaicei Julijana Savic, în urma unui meci foarte echilibrat. Este pentru a doua consecutiv (după Erevan – 2009) în care Diana urcă pe a doua treaptă a podiumului Europenelor.

Următoarea competiţie la care va lua startul Diana va fi Campionatul Mondial, care se va desfăşura la Agadir, în Maroc.

Sursă www.csmbaiamare.ro

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Alte sporturi / Judo / 02 Noi. 2010

Andreea Chiţu - victorie în Cupa Europeană de la Boras (Suedia)

Andreea Chiţu a câştigat Cupa Europeană pentru seniori de la Boras (Suedia), la categoria 57 kg. Sportiva română a obţinut cinci victorii, în semifinale trecând de Hannah Brueck (Germania), iar în finală de Carla Grol (Olanda).

Alte sporturi / Judo / 20 Sep. 2010

Diana Kovacs – vicecampioană europeană

Diana KOVACS a cucerit medalia de argint la categoria 44kg în cadrul Campionatul European de Judo – U20. După un prim tur liber, Diana a trecut de  Myriem Samraouy  din Franţa şi de Angelina Bombara din Italia, dar a pierdut în finală la golden score în faţa sârboaicei Julijana Savic, în urma unui meci foarte echilibrat. Este pentru a doua consecutiv (după Erevan – 2009) în care Diana urcă

Pag. 1 din 2 | 2 art./pag. | Total 3 art.
12

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole