CSM Bucureşti – Steaua Turabo 67:76

Baschet masculin - Cupa României / Data: 27 Sep. 2010
Foto: http://steaua.ro/

 

Steaua Turabo s-a calificat în turul al doilea al Cupei României la baschet după ce a câştigat şi cea de-a doua manşă a întâlnirii cu CSM Bucureşti, scor 76:67.

În prima manşă, Steaua câştigase la 5 puncte diferenţă (70:65).

Soarta calificării nu a fost pusă sub semnul întrebării decât în primul sfert, câştigat de noua rivală bucureşteană (după retrogradarea marilor rivale Dinamo şi Rapid) CSM Bucureşti cu 18:14, scorul general devenind 84:83 pentru Steaua. Următoarele trei sferturi au fost adjudecate de Steaua (24:16, 20:19, 18:14), care a obţinut astfel o calificare fără emoţii, mai uşoară decât se preconiza după ceea ce arătaseră cele două echipe în prima manşă, şi care speră că după mulţi ani, dominaţi categoric de CSU Asesoft Ploieşti, va conta în calculele pentru obţinerea unui trofeu.

Cei mai buni marcatori ai Stelei au fost Joshua Jackson (23 puncte), Rareş Mandache (14 puncte) şi Virgil Stănescu (13 puncte).

În sferturile de finală ale Cupei, Steaua va întâlni BC Timişoara, la o dată care fi stabilită ulterior.

Foto: http://steaua.ro/

 

Galerie imagini

Foto: http://steaua.ro/

Articole din aceeasi categorie

Baschet masculin / Cupa României / 29 Sep. 2010

U Mobitelco BT Cluj – eliminată din Cupa României

Foto: Nagy Melinda, Manases Şandor www.u-mobitelco.ro

U Mobitelco a fost eliminată din Cupa României, după o dublă înfrângere în faţa echipei BC Mureş (68:82 la Târgu Mureş şi 65;66 la Cluj-Napoca). După un debut în forţă în manşa secundă, disputată la Cluj-Napoca,în care au reuşit să recupere handicapul de 14 puncte din prima manşă (38:23 la sfârşitul primei jumătăţi),

Baschet masculin / Cupa României / 24 Sep. 2010

BC Mureş – U Mobitelco BT Cluj 82:68

Foto: Nagy Melinda, Manases Şandor www.u-mobitelco.ro

Se pare că schimbarea titulaturii echipei clujene nu a fost de bun augur, U Mobitelco BT Cluj-Napoca pierzând primul meci oficial al sezonului, manşa întâi a Cupei României, scor 68:82 (34:33) în disputa cu BC Mureş. Cheia jocului a constituit-o al

Pag. 1 din 2 | 2 art./pag. | Total 3 art.
12

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole