Steaua Rangers – Înfrângere în prelungiri

Hockey - MOL Liga / Data: 20 Sep. 2010

 

 

Steaua Rangers a fost învinsă după prelungiri, scor 6:7 (1:2, 4:1, 1:3, 0:1), de formaţia maghiară Dab.Docler, la capătul unui meci foarte spectaculos şi cu mai multe răsturnări de scor.

Maghiarii au condus cu 2:0 şi 3:1, Steaua a revenit extraordinar în cea de-a doua repriză şi a marcat de 4 ori consecutiv, ducând scorul la 5:3, Dab.Docler a replicat cu alte trei goluri şi se părea că meciul a fost jucat. Cu o secundă înainte de final, Emelyanenko a egalat la şase şi a reaprins speranţa victoriei în tabăra stelistă, însă jucătorii militari nu au mai avut forţa de a tranşa partida şi au trebuit să se mulţumească cu un singur punct. Oricum, trebuie să remarcăm evoluţia mult mai bună a steliştilor faţă de partida precedentă, când au fost depăşiţi fără drept de apel, cu 1:7, de o echipă comparabilă ca valoare cu Dab.Docler, Vasas Stars Budapesta.

Pentru Steaua Rangers au înscris Viorel Nicolescu, Mihai Georgescu, Andrei Butochnov, Denis Zabludovsky şi Evgeny Emelyanenko (de două ori). În urma acestui rezultat, Steaua Rangers ocupă în continuare penultimul loc al competiţiei, cu 4 puncte din 5 meciuri, golaveraj 17:25, în timp ce în fruntea clasamentului se menţine Sport Club Miercurea Ciuc. Cealaltă echipă din România înscrisă în competiţie, SCM Fenestela 68 Braşov, a urcat până pe locul al cincilea, cu 7 puncte, graţie victoriei clare (4:0) obţinute împotriva deţinătoarei trofeului, Vasas Stars.

 

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Hockey / MOL Liga / 22 Ian. 2011

Sport Club Miercurea Ciuc – noua regină a Ligii MOL

Campioana României, Sport Club Miercurea Ciuc, a câştigat în premieră Liga MOL, după ce a învins în finală cu scorul general de 4-1 formaţia maghiară Dab.Docler. În cel de-al cincilea meci al finalei ciucanii au câştigat pe teren propriu cu scorul de 3-1, graţie unor reuşite...

Hockey / MOL Liga / 20 Ian. 2011

Sport Club Miercurea Ciuc – la un singur pas de câştigarea Ligii MOL

Campioana României a făcut un pas uriaş către câştigarea Ligii MOL, după ce a câştigat şi al doilea meci al finalei jucat în deplasare, în Ungaria, 5:2 (1:1, 1:1, 3:0) cu Dab.Docler. Ciucanii au dominat copios, ratând o sumedenie de ocazii, însă desprinderea s-a conturat...

Pag. 1 din 33 | 2 art./pag. | Total 65 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole