Alina Dumitru, o nou─â medalie la Campionatul Mondial

Alte sporturi - Judo / Data: 12 Sep. 2010
Foto www.intjudo.eu

 

Alina Dumitru a ob┼úinut medalia de bronz la campionatul Mondial din Japonia, dup─â o victorie în partida decisiv─â cu Jung-Yeon Chung, din Coreea de Sud. Este a treia medalie mondial─â de bronz din carier─â pentru Alina, care se al─âtur─â unui palmares impresionant care mai cuprinde un titlu olimpic ┼či ┼čase continentale. Sportiva noastr─â a fost stopat─â din drumul c─âtre singurul titlu care îi lipse┼čte din palmares de reprezentanta ┼ú─ârii gazd─â, Haruna Asami, cea care a ┼či cucerit, de altfel, medalia de aur.

 

Galerie imagini

Foto www.intjudo.eu

Articole din aceeasi categorie

Alte sporturi / Judo / 02 Noi. 2010

Andreea Chiţu - victorie în Cupa Europeană de la Boras (Suedia)

Andreea Chi┼úu a câ┼čtigat Cupa European─â pentru seniori de la Boras (Suedia), la categoria 57 kg. Sportiva român─â a ob┼úinut cinci victorii, în semifinale trecând de Hannah Brueck (Germania), iar în final─â de Carla Grol (Olanda).

Alte sporturi / Judo / 20 Sep. 2010

Diana Kovacs ÔÇô vicecampioan─â european─â

Diana KOVACS a cucerit medalia de argint la categoria 44kg în cadrul Campionatul European de Judo – U20. Dup─â un prim tur liber, Diana a trecut de  Myriem Samraouy  din Fran┼úa ┼či de Angelina Bombara din Italia, dar a pierdut în final─â la golden score în fa┼úa sârboaicei Julijana Savic, în urma unui meci foarte echilibrat. Este pentru a doua consecutiv (dup─â Erevan – 2009) în care Diana urc─â

Pag. 1 din 2 | 2 art./pag. | Total 3 art.
12

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole