CSA Steaua Bucureşti – RCM U de Vest Timişoara 37-19

Rugby - Campionat / Data: 11 Sep. 2010
Foto: www.mapn.ro

 

Sâmbătă, 11 septembrie 2010, de la orele 11.00, CSA Steaua Bucureşti a întâlnit RCM U de Vest Timişoara în penultima etapă a play-off-ului Diviziei naţionale. Conform aşteptărilor, Steaua a câştigat cu scorul de 37-19 şi nu mai poate pierde locul al doilea în clasament, ceea ce înseamnă că va disputa pe teren propriu semifinala campionatului.

În celelalte meciuri, campionii CSM Ştiinţa Baia Mare au pierdut meciul de la Constanţa, cu Farul, scor 27-14, iar Dinamo a reuşit să obţină in extremis biletele pentru semifinale, învingându-şi contracandidata pentru locul al patrulea, CSU Aurel Vlaicu Arad, pe stadionul Arcul de Triumf din Bucureşti, cu 17-14.

În play-out-ul Diviziei Naţionale, CSM Bucureşti a învins pe CS U Cluj-Napoca cu 43-12, iar Poli Agro Iaşi pe Ştiinţa Petroşani cu 19-7. Ultimul meci al etapei va avea loc la a Suceava, pe stadionul Unirea, de la orele 16.00, CSM Bucovina Suceava urmând să întâlnească formaţia din Bârlad.

Sursă: Pagina oficială a Federaţiei Române de Rugby

 

Galerie imagini

Foto: www.mapn.ro

Articole din aceeasi categorie

Rugby / Campionat / 18 Dec. 2010

Structura competiţiilor interne pentru 2011

Federaţia Română de Rugby a anunţat oficial structura celor mai importante competiţii interne pentru anul 2011. În SuperLigă vor putea participa primele 8 clasate în Divizia Naţională, ediţia 2010. Acestea sunt CSM Ştiinţa Baia Mare, Steaua Bucureşti...  

Rugby / Campionat / 09 Dec. 2010

Cristian Brănescu, noul antrenor al Farului Constanţa

Cristian Branescu Foto rctoulon.com

RC Farul Constanţa s-a despărţit de antrenorul Mircea Paraschiv, de pregătirea echipei de la malul Mării Negre urmând să se ocupe Cristian Brănescu. Acesta a fost antrenorul pachetului de înaintare al echipei CSM Bucureşti. Golul lăsat de plecarea lui Brănescu de la CSM Bucureşti va fi acoperit de Ovidiu Cârcei.

Pag. 1 din 7 | 2 art./pag. | Total 13 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole