Victorie decisivă pentru locul II. Steaua Bucureşti – CSU Aurel Vlaicu Arad 17-3

Rugby - Campionat / Data: 09 Sep. 2010
www.steauarugby.com

 

 

Steaua a învins miercuri, 8 septembrie 2010, într-un meci restanţă, cu scorul de 17-3 (8-3), formaţia CSU Aurel Vlaicu şi şi-a consolidat locul al doilea în clasament, chiar dacă nu a primit bonusul ofensiv. Laurenţiu Melinte a marcat singurul eseu al Stelei, celelalte puncte fiind reuşite de Dumbravă (o lovitură de pedeapsă) şi Florin Vlaicu (3 lovituri de pedeapsă), iar pentru arădeni punctele au fost realizate de Andrei Filip, din lovitură de pedeapsă.

Steliştii au 8 puncte avans faţă de echipa de pe locul 3, Farul Constanţa, cu doar două etape rămase din play-off, şi este aproape imposibil să mai fie ajunşi, mai ales prin prisma faptului că pe 11 septembrie, pe stadionul Ghencea, primesc vizita RCM Univ. de Vest Timişoara, o formaţie mult mai slab cotată care, în mod normal, nu are cum să le pună probleme.

Ocuparea locului 2 ar reprezenta un avantaj important pentru Steaua în tentativa de a accede în finala campionatului, deoarece i-ar conferi dreptul de a disputa semifinala pe teren propriu. Celelalte echipe calificate în semifinale sunt campioana CSM Ştiinţa Baia Mare, care ocupă primul loc în clasament, cu 81 de puncte, şi Farul Constanţa (locul al treilea, cu 64 de puncte). Pentru ultimul loc ce duce în semifinale lupta se va da între Dinamo Bucureşti şi CSU Aurel Vlaicu Arad, care vor avea meciul decisiv sâmbătă, 11 septembrie, la Bucureşti.

 

 

Galerie imagini

www.steauarugby.com

Articole din aceeasi categorie

Rugby / Campionat / 18 Dec. 2010

Structura competiţiilor interne pentru 2011

Federaţia Română de Rugby a anunţat oficial structura celor mai importante competiţii interne pentru anul 2011. În SuperLigă vor putea participa primele 8 clasate în Divizia Naţională, ediţia 2010. Acestea sunt CSM Ştiinţa Baia Mare, Steaua Bucureşti...  

Rugby / Campionat / 09 Dec. 2010

Cristian Brănescu, noul antrenor al Farului Constanţa

Cristian Branescu Foto rctoulon.com

RC Farul Constanţa s-a despărţit de antrenorul Mircea Paraschiv, de pregătirea echipei de la malul Mării Negre urmând să se ocupe Cristian Brănescu. Acesta a fost antrenorul pachetului de înaintare al echipei CSM Bucureşti. Golul lăsat de plecarea lui Brănescu de la CSM Bucureşti va fi acoperit de Ovidiu Cârcei.

Pag. 1 din 7 | 2 art./pag. | Total 13 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole