Debut de sezon

Hockey - Campionatul naţional / Data: 07 Sep. 2010
Sport Club - Steaua, o rivalitate la vÔrf de 6 decenii Foto: www.sportclub.ro

Mar┼úi, 7 septembrie 2010, va debuta cea de-a 83-a edi┼úie a Campionatului na┼úional de hockey pe ghea┼ú─â. La Gheorgheni, PROGYM va întâlni cea mai nou─â apari┼úie în hockey-ul românesc, SCM Fenestela 68 Bra┼čov, o forma┼úie care a demonstrat în turneele din pauza competi┼úional─â (,,Cupa Bra┼čov’’ ┼či ,,Cupa Ciuc’’) c─â va avea un cuvânt important de spus atât în aceast─â edi┼úie a campionatului intern ┼či Cupei României, cât ┼či în Liga MOL (competi┼úie maghiaro-român─â). Având în vedere loturile celor dou─â echipe ┼či investi┼úiile realizate la forma┼úia bra┼čovean─â, SCM Fenestela 68 pleac─â în mod cert favorit─â.

În meciul vedet─â al rundei ┼či în acela┼či timp cel mai important meci al campionatului,  de la 19.30, campioana en titre Sport Club Miercurea Ciuc va da piept cu eterna rival─â Steaua Rangers Bucure┼čti, forma┼úie care în ultimii ani a cam r─âmas datoare suporterilor ┼či istoriei cople┼čitoare (40 de titluri de campioan─â na┼úional─â). Cu excep┼úia unei Cupe a României cucerite în 2008, Steaua a asistat f─âr─â replic─â la suita de 5 trofee consecutive cucerite de ciucani în campionat, serie unic─â în istoria clubului din Miercurea Ciuc. Aceast─â partid─â va conta ┼či în cadrul Ligii MOL, care reune┼čte 6 cluburi din Ungaria (DAB Docler, Vasas HC, Sapa Fehérvár AV19, Ferencvárosi TC, Miskolci JJSE, Újpesti TE) ┼či cele mai valoroase trei din România, deja men┼úionate (SCM Fenestela 68 Bra┼čov, Steaua Rangers Bucure┼čti ┼či Sport Club Miercurea Ciuc).

În ceea ce le prive┼čte pe celelalte dou─â echipe care particip─â la campionatul na┼úional ┼či care nu sunt programate mar┼úi, Dun─ârea Gala┼úi ┼či Sportul Studen┼úesc Bucure┼čti, este pu┼úin probabil s─â se implice în lupta la vârf, disputându-┼či, foarte probabil, ca în fiecare an, locul al patrulea împreun─â cu PROGYM Gheorgheni. De┼či în pauza competi┼úional─â clubul din Gala┼úi a fost activ pe pia┼úa transferurilor din Slovacia ┼či a dat semne c─â dore┼čte mai mult decât o simpl─â participare în campionat, primele meciuri vor demonstra dac─â aceste ambi┼úii au acoperire în realitate. Deocamdat─â, apreciez c─â este imposibil s─â ob┼úin─â un loc pe podium.

 

Galerie imagini

Sport Club - Steaua, o rivalitate la vÔrf de 6 decenii Foto: www.sportclub.ro

Articole din aceeasi categorie

Hockey / Campionatul naţional / 05 Noi. 2010

Dun─ârea Gala┼úi ┼či Sport Club Miercurea Ciuc - ├«nving─âtoarele rundei

Foto www.sportclub.ro / Incze Andras

Dun─ârea Gala┼úi a ob┼úinut o victorie scontat─â, 14:5 (6:0, 3:3, 5:2) pe teren propriu contra lanternei ro┼čii Sportul Studen┼úesc Bucure┼čti, ┼či a încheiat sezonul regulat pe locul al patrulea, cu 16 puncte. Este unul dintre cele mai reu┼čite sezoane ale g─âl─â┼úenilor din ultimii ani, încununat ┼či cu o victorie împotriva campioanei

Hockey / Campionatul naţional / 04 Noi. 2010

Fenestela - victorie la Galaţi, Steaua Rangers - în duelul cu Progym. Etapă fără surprize

Dun─ârea Gala┼úi nu a reu┼čit s─â repete presta┼úia fantastic─â din victoria cu campioana Sport Club Miercurea Ciuc ┼či a trebuit s─â se recunoasc─â învins─â clar, scor 4:12 (2:4, 0:6, 2:2), de c─âtre Fenestela 68 Bra┼čov. G─âl─â┼úenii au deschis scorul în chiar primul minut de joc, prin Stanislas Gavac, iar suporterii dun─âreni sperau la un nou miracol.

Pag. 1 din 7 | 2 art./pag. | Total 13 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole