Croaţia, noua campioană a Europei

Polo - Campionatul European / Data: 12 Sep. 2010
Foto: Deepbluemedia.eu/InsideFoto

 

 

 

Croaţia a câştigat Campionatul European de polo pe apă, organizat pe teren propriu, învingând în finala competiţiei reprezentativa Italiei, scor 7-3. În finala mică, Serbia a depăşit Ungaria cu 10-8, luându-şi revanşa după înfrângerea din grupe şi adjudecându-şi medaliile de bronz.

România a terminat competiţia pe locul al şaptelea, o clasare meritorie dacă luăm în calcul condiţiile de care dispune acest sport extraordinar în ţara noastră. Căpitanul naţionalei, Cosmin Radu, a fost din nou unul dintre cei mai buni jucători ai competiţiei, terminând al doilea în topul marcatorilor.

În competiţia feminină, Rusia a câştigat aurul, în finală cu Grecia (11-6), în timp ce medaliile de bronz au revenit Olandei (14-12 contra Italiei).

 

 

Galerie imagini

Foto: Deepbluemedia.eu/InsideFoto

Articole din aceeasi categorie

Polo / Campionatul European / 12 Sep. 2010

Croaţia, noua campioană a Europei

Foto: Deepbluemedia.eu/InsideFoto

Croaţia a câştigat Campionatul European de polo pe apă, organizat pe teren propriu, învingând în finala competiţiei reprezentativa Italiei, scor 7-3. În finala mică,

Polo / Campionatul European / 11 Sep. 2010

Rusia – campioană europeană în competiţia feminină

Foto: Deepbluemedia.eu/InsideFoto

Campionatul European de polo pe apă din Croaţia şi-a stabilit laureatele, în competiţia feminină. În finala turneului, ieri, 10 septembrie,  Rusia a învins clar Grecia cu 11-6, iar în lupta pentru medaliile de bronz Olanda a depăşit Italia cu 14-12.  Clasamentul final este următorul:

Pag. 1 din 8 | 2 art./pag. | Total 15 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole