John Higgins trece de Dave Harold

Snooker - Turnee majore / Autor: Florentin Nica / Data: 17 Feb. 2011

John Higgins î┼či trece în cont primul frame dup─â ce Dave Harold rateaz─â o lovitur─â cu sprijinul la bila roz. Tot sco┼úianul ia ┼či al doilea frame: Harold risc─â o lovitur─â de distan┼ú─â permi┼úându-i lui Higgins s─â vin─â la mas─â. El face un break de 65 de puncte, dar rateaz─â bila neagr─â la mijloc ┼či-┼či întrerupe evolu┼úia la mas─â, îns─â Dave Harold nu profit─â de aceast─â situa┼úie ┼či, pentru c─â nu-i iese atacul pe buzunrul superior stâng, e nevoit s─â cedeze jocul (2-0).

În frame-ul urm─âtor, Higgins are de-a face cu un joc mai consistent al adversarului, care-l pune ┼či într-o pozi┼úie dificil─â de snooker dup─â bila maro. Pentru c─â sco┼úianul las─â pozi┼úie de atac el pierde jocul (2-1). Dar se redreseaz─â în urm─âtorul frame când – profitând de un risc mare pe care Dave Harold ┼či-l asum─â la o lovitur─â la buzunarul de mijloc – construie┼čte cel mai mare break al zilei de 16 februarie 2011: 136 de puncte.

Dave Harold risc─â din nou ┼či în frame-ul al cincilea ratând lovitura la buzunarul verde, iar Higgins închide masa ┼či implicit ┼či meciul (4-1).

În meciul de la masa al─âturat─â Stephen Maguire l-a învins cu 4-2 pe Gerard Greene.

 

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Snooker / Turnee majore / Autor: Florentin Nica / 21 Feb. 2011

John Higgins ├«┼či ap─âr─â cu succes titlul de la Openul Galez

John Higggins a câ┼čtigat ieri, 20 februarie 2011, meciul s─âu împotriva lui Stephen Maguire cu scorul de 9-6. Maguire începe mai bine partida ┼či termin─â în avantaj prima sesiune de joc (3-5), dar John este de neînvins în sesiunea decisiv─â, când nu-i mai cedeaz─â...  

Snooker / Turnee majore / Autor: Florentin Nica / 20 Feb. 2011

Stephen Maguire merge în finala cu John Higgins

Meci dramatic în noaptea de 19 februarie 2011, având toate ingredientele necesare unei finale: cei doi sportivi au dus partida în joc decisiv, au f─âcut spectacol cu atacuri curajoase, dar au ┼či ratat lovituri esen┼úiale în economia disputei; am avut parte chiar ┼či de break-uri...

Pag. 1 din 29 | 2 art./pag. | Total 57 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole