Mark Williams l-a învins categoric pe Marco Fu

Snooker - Turnee majore / Autor: Florentin Nica / Data: 16 Feb. 2011

Dup─â ce s─âpt─âmâna trecut─â Mark Williams a reu┼čit s─â câ┼čtige Mastersul Germaniei, el dovede┼čte c─â este într-o form─â de zile mari ┼či-l surclaseaz─â f─âr─â drept de apel pe chinezul Marco Fu cu scorul de 4-0. Este cea mai categoric─â victorie a zilei de 15 februarie 2011  din cadrul turneului desf─â┼čurat în ┼óara Galilor.

Partida nu a durat decât 49 de minute, iar pe parcursul ei Mark Williams a ob┼úinut ┼či dou─â break-uri mari: unul de 100 de puncte, iar cel─âlalt de 120 de puncte.

Dup─â jocul s─âu încheiat atât de fulger─âtor, Mark Williams a declarat: „În ultimii ani juc─âtorii galezi nu au realizat nimic bun aici – a┼ča c─â mi-am spus c─â e timpul ca unul dintre noi s─â aib─â un parcurs consistent. M-am sim┼úit foarte bine azi, sunt în form─â în acest moment ┼či o s─â încerc s─â m─â bucur de acest fapt cât de mult pot. Marco este un juc─âtor de top 16 a┼ča c─â jocul dintre noi ar fi trebuit s─â fie unul foarte dur. Nu pot s─â în┼úeleg cum de el nu se mai reg─âse┼čte printre primii 16 juc─âtori ai lumii ┼či ┼čtiu foarte bine cât de dificil este acest lucru întrucât ┼či eu am c─âzut în clasament la un moment dat. El încearc─â s─â ob┼úin─â din nou un loc între primii 16, deci a fost cu siguran┼ú─â sub presiune azi.”

Williams consider─â c─â eliminarea cortinei ce desp─âr┼úea cele dou─â mese de joc este un lucru pozi┼úiv: „E o idee genial─â, eu vorbesc despre o aren─â deschis─â de ani de zile. Barry Hearn a luat taurul de coarne ┼či a f─âcut câteva schimb─âri semnificative ale jocului. Acum mul┼úimea se poate uita la ambele partide în acela┼či timp. Cred c─â am putea s─â facem acela┼či lucru ┼či la Campionatul Mondial, asta ar da juc─âtorilor mult mai mult spa┼úiu.”

La masa al─âturat─â Mark Allen l-a învins cu scorul de 4-1 pe Rod Lawlar.

 

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Snooker / Turnee majore / Autor: Florentin Nica / 21 Feb. 2011

John Higgins ├«┼či ap─âr─â cu succes titlul de la Openul Galez

John Higggins a câ┼čtigat ieri, 20 februarie 2011, meciul s─âu împotriva lui Stephen Maguire cu scorul de 9-6. Maguire începe mai bine partida ┼či termin─â în avantaj prima sesiune de joc (3-5), dar John este de neînvins în sesiunea decisiv─â, când nu-i mai cedeaz─â...  

Snooker / Turnee majore / Autor: Florentin Nica / 20 Feb. 2011

Stephen Maguire merge în finala cu John Higgins

Meci dramatic în noaptea de 19 februarie 2011, având toate ingredientele necesare unei finale: cei doi sportivi au dus partida în joc decisiv, au f─âcut spectacol cu atacuri curajoase, dar au ┼či ratat lovituri esen┼úiale în economia disputei; am avut parte chiar ┼či de break-uri...

Pag. 1 din 29 | 2 art./pag. | Total 57 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole