Neil Robertson merge mai departe în cadrul Openului Galez

Snooker - Turnee majore / Autor: Florentin Nica / Data: 16 Feb. 2011

Australianul a revenit de la 2-0 ┼či a câ┼čtigat partida cu Nigel Bond cu scorul de 4-2

Câ┼čtig─âtorul turneului Snooker Shoot-Out a început în for┼ú─â partida sa în compania campionului mondial în exerci┼úiu: el a ob┼úinut înc─â din debut un break de 102 puncte. Apoi a majorat scorul, adjudecându-┼či ┼či frame-ul al doilea dup─â o lung─â b─ât─âlie a loviturilor defensive la bila albastr─â. Nigel Bond a fost la un pas s─â ias─â înving─âtor ┼či în jocul al treilea, dar încercarea sa la buzunarul de mijloc atacând bila neagr─â n-a avut sor┼úi de izbând─â, iar Neil a redus din handicap.

Dou─â break-uri majore au întors apoi rezultatul în favoarea australianului: 81 de puncte în jocul al patrulea, respectiv 130 de puncte în cel de-al cincilea (3-2). Nigel a avut prima ┼čans─â în jocul cu num─ârul ┼čase, dar s-a oprit doar la 55 de puncte într-o vizit─â la mas─â, iar Robertson, cu o evolu┼úie remarcabil─â, a cur─â┼úat mas─â ┼či cu un break de 61 de puncte a pecetluit soarta întâlnirii (4-2).

Dup─â meci Robertson a declarat: „Nigel a începtut excelent partida, dar acea bil─â neagr─â pe care a ratat-o în jocul al treilea a întors meciul împotriva sa. La 2-1 am început s─â am din nou încredere ┼či am reu┼čit s─â introduc câteva bile fiind sub presiune.”

Robertson era cât pe ce s─â nu ajung─â la timp pentru Mastersul Germaniei, dar pe 15 februarie 2011 s-a prezentat cu bine pentru meci: „Norocul face ca pentru acest turneu s─â nu am nevoie de pa┼čaport, de aceea am reu┼čit s─â m─â preg─âtesc în mod corespunz─âtor de data asta” - a glumit el.

Al─âturi s-a desf─â┼čurat partida dintre Graeme Dott ┼či Jamie Burnett, meci încheiat în favoarea primului, 4-1. Dott a spus dup─â ce a câ┼čtigat: „Am jucat bine întreg sezonul, doar la Openul Mondial nu am reu┼čit s─â trec de runda întâi. S─âpt─âmâna trecut─â am ajuns chiar pân─â în semifinale la Mastersul Germaniei, deci e bine c─â îmi continui seria pozitiv─â.”

 

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Snooker / Turnee majore / Autor: Florentin Nica / 21 Feb. 2011

John Higgins ├«┼či ap─âr─â cu succes titlul de la Openul Galez

John Higggins a câ┼čtigat ieri, 20 februarie 2011, meciul s─âu împotriva lui Stephen Maguire cu scorul de 9-6. Maguire începe mai bine partida ┼či termin─â în avantaj prima sesiune de joc (3-5), dar John este de neînvins în sesiunea decisiv─â, când nu-i mai cedeaz─â...  

Snooker / Turnee majore / Autor: Florentin Nica / 20 Feb. 2011

Stephen Maguire merge în finala cu John Higgins

Meci dramatic în noaptea de 19 februarie 2011, având toate ingredientele necesare unei finale: cei doi sportivi au dus partida în joc decisiv, au f─âcut spectacol cu atacuri curajoase, dar au ┼či ratat lovituri esen┼úiale în economia disputei; am avut parte chiar ┼či de break-uri...

Pag. 1 din 29 | 2 art./pag. | Total 57 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole