Magia regelui continuă. Chelsea – Liverpool 0-1

Fotbal - Anglia / Autor: Ovidiu Ioan Nica / Data: 08 Feb. 2011
Foto http://fclub.ro

41,829 de spectatori s-au înghesuit pe Stamfford Bridge pentru a asista la prima partidă a lui Fernando Torres în tricoul lui Chelsea, chiar împotriva fostei sale echipe, Liverpool.
Anunțat doar  rezervă în zilele de dinaintea partidei, spaniolul a fost trimis din primul minut în teren de Carlo Ancelotti, decizie ce s-a dovedit a fi total greșită. Vârful transferat pentru 50 milioane lire sterline a fost aproape inexistent, relațiile sale de joc cu restul echipei nefiind încă închegate, acestea dezvoltându-se în timp.

De cealaltă parte, Kenny Dalglish a gândit bine partida și nu a mai apelat la Suarez, chiar dacă acesta își făcuse datoria încă de la prima apariție în tricoul cormoranilor.

Partida nu a fost una extrem de spectaculoasă, Liverpool a câștigat în special datorită spiritului de echipă readus de Dalglish, lucru care a lipsit cu desăvârșire în era Hodgson.  Ca valori individuale Chelsea poate că stă mai bine, dar pe gazon cormoranii au arătat ca o echipă adevărată, ca la mijlocul deceniului trecut, când Chelsea - Liverpool era un clasic al Champhions League și la fel ca acum alb-roșii ieșeau învingători.

În prima parte Maxi Rodriguez a ratat poate ocazia campionatului, singur cu poarta goală din câțiva metri. Sud-americanul era să facă o gafă și mai mare, uitând ca Torres a schimbat taberele, i-a trimis acestuia o pasă în propria jumătate, de care însă spaniolul nu a profitat catapultând balonul în peluză.

Singurul gol al partidei a venit în minutul 68, când Cech s-a invitat la o minge cu fundașii săi, dându-i prilejul lui Meireles să înscrie al 4-lea său gol în campionat.


Chelsea a presat pe final, însă apărarea cormoranilor a fost de netrecut și astfel Liverpool obține a 4-a victorie consecutivă fără a primi vreun gol. The King Kenny a reușit un lucru ce părea imposibil acum 10 etape – să-i aducă pe cormorani la numai 6 puncte de un loc de Champhions League.

Chelsea: Cech, Bosingwa ( 72’ David Luiz), Ivanovic, Terry, Cole, Mikel (71’Malouda), Essien, Lampard, Anelka, Torres (65’ Kalou), Drogba.
Antrenor Carlo Ancelotti.

Liverpool: Reina, Skrtel, Carragher, Agger, Kelly, Lucas, Meireles (83’ Poulsen), Johnson, Gerrard, Maxi ( 74’ Aurelio), Kuyt.
Antrenor Kenny Dalglish.

Arbitru: Andre Marriner.

 

 

Galerie imagini

Foto http://fclub.ro

Articole din aceeasi categorie

Fotbal / Anglia / Autor: Ovidiu Ioan Nica / 08 Feb. 2011

Magia regelui continuă. Chelsea – Liverpool 0-1

Foto http://fclub.ro

41,829 de spectatori s-au înghesuit pe Stamfford Bridge pentru a asista la prima partidă a lui Fernando Torres în tricoul lui Chelsea, chiar împotriva fostei sale echipe, Liverpool. Anunțat doar rezervă în zilele de dinaintea partidei, spaniolul a fost trimis din primul minut în teren...

Fotbal / Anglia / Autor: Ovidiu Ioan Nica / 08 Feb. 2011

”Istorie rescrisă!” Newcastle-Arsenal 4-4!!! Cronica etapei a XXVI-a

Foto www.nufc.co.uk

Etapă de-a dreptul nebună în Premier League, nu mai puțin de 41 de goluri fiind marcate în meciurile disputate sâmbătă, un nou record de goluri înscrise într-o zi. Arsenal a scăpat 2 puncte printre degete în stil mare, 4-4 în deplasare cu Newcastle după ce tunarii...

Pag. 1 din 17 | 2 art./pag. | Total 34 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole