Chelsea - Liverpool, Înfruntarea titanilor!

Fotbal - Anglia / Autor: Ovidiu Ioan Nica / Data: 06 Feb. 2011

Partida ce se va disputa duminic─â de la ora 18.00 este una ce deja a intrat definitiv în c─âr╚Ťile de istorie, fiind primul meci pe care îl va bifa Fernando Torres pentru echipa de pe Stamfford Bridge. Ironia sor╚Ťii face ca prima echip─â pe care matadorul spaniol va trebui s─â o r─âpun─â este chiar FC Liverpool, forma╚Ťia pentru care a jucat din 2007 pân─â acum 2 s─âpt─âmâni.

Cei doi titani ai fotbalului  britanic nu mai au nevoie de nici o prezentare. Chelsea are în palmares 4 titluri de campioan─â (3 în noul format Premier League din 1992), îns─â Champhions League este continuare ”Fata Morgana” pentru trupa patronat─â de Roman Abramovici, The Blues înc─â nereu╚Öind s─â câ╚Ötige acest─â competi╚Ťie. De cealalt─â parte, Liverpool este mult mai titrat─â, cu 18 campionate, îns─â nici unul în noul format, ultimul fiind câ╚Ötigat  în 1990 cu Kenny Dalglish pe banc─â. Cormoranii stau excelent ╚Öi pe plan interna╚Ťional, alb-ro╚Öii cucerind 5 trofee Champhions League, unul mai dramatic ca altul. Totu╚Öi, în vremurile în care banul face legea, Chelsea pleac─â mare favorit─â , mai ales c─â ideea câ╚Ötig─ârii unui nou titlu pare c─â rena╚Öte pe Stamfford Bridge dup─â înfrângerea liderului United, 1-2 cu Wolves.

În privin╚Ťa loturilor, Ancelotti îi are în continuare accidenta╚Ťi pe Alex, Zhirkov ╚Öi Benayoun, care au probleme de ceva vreme. În privin╚Ťa lui Torres, italianul a declarat c─â se gânde╚Öte s─â înceap─â cu el pe banc─â urmând s─â îl introduc─â pe parcurs. Nici cealalt─â achizi╚Ťie, David Luiz, nu are ╚Öanse mari de a juca, revenind din Portugalia abia ieri.

Kenny Dalglish nu are probleme mari de efectiv, Carroll (care a venit accidentat de la Newcastle) ╚Öi Spearing nu pot juca, în timp ce Joe Cole este incert. Toat─â lumea a╚Öteapt─â un duel între Torres ╚Öi Suarez, îns─â r─âmâne de v─âzut dac─â uruguaianul i-a câ╚Ötigat încrederea sco╚Ťianului de pe banca cormoranilor, dup─â ce a înscris etapa trecut─â la 17 minute dup─â ce a intrat pe gazon.

Ambele combatante sunt în form─â bun─â, fiecare având 3 victorii consecutive în campionat, existând toate  premisele unui meci de neuitat.

Partida va fi condus─â la centru de Andre Marriner.

 

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Fotbal / Anglia / Autor: Ovidiu Ioan Nica / 08 Feb. 2011

Magia regelui continu─â. Chelsea ÔÇô Liverpool 0-1

Foto http://fclub.ro

41,829 de spectatori s-au înghesuit pe Stamfford Bridge pentru a asista la prima partid─â a lui Fernando Torres în tricoul lui Chelsea, chiar împotriva fostei sale echipe, Liverpool. Anun╚Ťat doar rezerv─â în zilele de dinaintea partidei, spaniolul a fost trimis din primul minut în teren...

Fotbal / Anglia / Autor: Ovidiu Ioan Nica / 08 Feb. 2011

ÔÇŁIstorie rescris─â!ÔÇŁ Newcastle-Arsenal 4-4!!! Cronica etapei a XXVI-a

Foto www.nufc.co.uk

Etap─â de-a dreptul nebun─â în Premier League, nu mai pu╚Ťin de 41 de goluri fiind marcate în meciurile disputate sâmb─ât─â, un nou record de goluri înscrise într-o zi. Arsenal a sc─âpat 2 puncte printre degete în stil mare, 4-4 în deplasare cu Newcastle dup─â ce tunarii...

Pag. 1 din 17 | 2 art./pag. | Total 34 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole