Premier League - Avancronica etapei a XXVI-a

Fotbal - Anglia / Autor: Ovidiu Ioan Nica / Data: 05 Feb. 2011

Etapa a XXVI-a din Premier League este marcat─â de confruntarea de pe Stamfford Bridge dintre Chelsea ┼či Liverpool, sau Torres contra Liverpool.
 
Liderul Manchester United se deplaseaz─â pe Molineaux pentru a o întâlni pe ultima clasat─â, Wolverhampton. David vs Goliat, a╚Öa ar putea fi catalogat acest meci, diavolii lui Sir Alex Ferguson fiind de neînvins pân─â acum în Premiership, în timp ce gazdele au contabilizat deja 15 înfrângeri ╚Öi liga a 2-a pare tot mai aproape. Ve╚Öti bune pentru oaspe╚Ťi, Darren Fletcher a fost recuperat dup─â accidentarea din partida cu Aston Villa ╚Öi poate fi folosit din primul minut. De cealalt─â parte Hunt, Manciene, Kightly ╚Öi Davies sunt indisponibili.
 
A doua clasat─â, Arsenal, merge în nord pentru a da piept cu Newcastle, forma╚Ťie care a câ╚Ötigat în tur pe Emirates cu scorul de 1-0. Tunarii au o singur─â variant─â, victoria, dac─â mai vor titlul de campioan─â, îns─â Wenger are ceva probleme de lot. Nasri , Song, Fabianski (care va lipsi tot sezonul), Denilson ╚Öi Vermaelen sunt indisponibili pentru acest─â partid─â. Nici Alan Pardew nu se poate considera mai norocos, Shola Ameobi (va fi operat sapt─âmâna viitoare la pomete), Smith, Ireland, S.Taylor, Ben Arfa, Gosling ╚Öi R. Taylor completeaz─â lunga list─â a celor accidenta╚Ťi.
 
Bog─âta╚Öii de la Manchester City au un meci relativ u╚Öor împotriva celor de la West Bromwich, care au pierdut ultimele 4 partide disputate în deplasare. Chiar dac─â lipsesc Johnson, Richards ╚Öi Balotelli, cet─â╚Ťenii nu au nici o scuz─â dac─â nu câ╚Ötig─â toate cele 3 puncte, echip─â lui Tama╚Ö fiind într-o pierdere evident─â de vitez─â fa╚Ť─â de începutul sezonului, când printre altele ob╚Ťineau un egal pe Old Trafford.
 
Interesant─â va fi ╚Öi disputa dintre Everton ╚Öi Blackpool ( de evitat pentru pariori), care la prima vedere are o singur─â favorit─â. Echipa antrenat─â de David Moyes este poate campioana suprizelor oferite în compania echipelor mici, concentrarea fiind un punct la care trebuie lucrat intens la Everton. Nu trebuie uitat faptul c─â Blackpool se afl─â pe locul 6 în clasamentul meciurilor jucate în deplasare.
 
Marea confruntare dintre Chelsea Londra vs FC Liverpool va fi analizat─â separat, într-un articol ce va ap─ârea duminic─â, 6 februarie 2011.
 
Program complet etapa a XXVI-a
Sâmb─ât─â, 5 feb 2011
  • Stoke – Sunderland
  • Aston Villa – Fulham
  • Everton – Blackpool
  • Manchester City – WBA
  • Newcastle – Arsenal
  • Tottenham – Bolton
  • Wigan – Blackburn
  • Wolves – Manchester United
 Duminic─â, 6 feb 2011
  • West Ham – Birmingham
  • Chelsea - Liverpool

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Fotbal / Anglia / Autor: Ovidiu Ioan Nica / 08 Feb. 2011

Magia regelui continu─â. Chelsea ÔÇô Liverpool 0-1

Foto http://fclub.ro

41,829 de spectatori s-au înghesuit pe Stamfford Bridge pentru a asista la prima partid─â a lui Fernando Torres în tricoul lui Chelsea, chiar împotriva fostei sale echipe, Liverpool. Anun╚Ťat doar rezerv─â în zilele de dinaintea partidei, spaniolul a fost trimis din primul minut în teren...

Fotbal / Anglia / Autor: Ovidiu Ioan Nica / 08 Feb. 2011

ÔÇŁIstorie rescris─â!ÔÇŁ Newcastle-Arsenal 4-4!!! Cronica etapei a XXVI-a

Foto www.nufc.co.uk

Etap─â de-a dreptul nebun─â în Premier League, nu mai pu╚Ťin de 41 de goluri fiind marcate în meciurile disputate sâmb─ât─â, un nou record de goluri înscrise într-o zi. Arsenal a sc─âpat 2 puncte printre degete în stil mare, 4-4 în deplasare cu Newcastle dup─â ce tunarii...

Pag. 1 din 17 | 2 art./pag. | Total 34 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole