Premier League. Avancronica etapei a XXV-a

Fotbal - Anglia / Autor: Ovidiu Ioan Nica / Data: 01 Feb. 2011

Prima etap─â dup─â încheierea perioadei de transferuri, cea de a XXV-a, este una de cotitur─â în economia campionatului. Numeroasele schimb─âri de juc─âtori ce au avut loc pot da aripi celor care au avut o campanie de achizi╚Ťii reu╚Öit─â, în timp ce cluburile care nu au b─âgat mâna în buzunar pot avea surprize.

Campioana en-titre Chelsea caut─â s─â-╚Öi recapete onoarea dup─â umilin╚Ťa din tur, când pisicile negre de la Sunderland au câ╚Ötigat pe Stamfford Bridge la scor de neprezentare, 3-0. Recentele achizi╚Ťii Fernando Torres ╚Öi David Luiz nu vor putea fi folosi╚Ťi de Carlo Ancelotti în acest─â partid─â. Pe lâng─â cei doi, Alex, Zhirkov ╚Öi Benayoun sunt accidenta╚Ťi ╚Öi nu pot juca.

Derby-ul etapei se disput─â între Arsenal ╚Öi Everton, mar╚Ťi de la 21:45. Wenger nu poate conta pe Squillaci (suspendat) ╚Öi Nasri (accidentat) pentru acest meci, care este mult mai dificil decât pare. Everton ╚Öi-a respectat blazonul mereu împotriva echipelor mari, cum am mai repetat, concentrarea în fa╚Ťa echipelor mici fiind marea problem─â a trupei lui David Moyes. Ambele combatante vin dup─â meciuri disputate în week-end în Cupa Angliei, Arsenal câ╚Ötigând cu 2-1 partida cu Huddersfield, în timp ce Everton a remizat 1-1 cu Chelsea.

Chris Foy va conduce la centru partida dintre Manchester United ╚Öi Aston Villa, un meci dezechilibrat la prima vedere. F─âr─â mari probleme de efectiv, Sir Alex Ferguson are o singur─â dilema înaintea partidei - pe cine s─â trimit─â în ofensiv─â al─âturi de Berbatov, golgheterul campionatului.

Liverpool prime╚Öte vizita celor de la Stoke, într-o confruntare dificil─â având în vedere plecarea lui Torres ╚Öi indisponibilitatea noului venit Andy Carroll. Nici cel─âlalt transfer de marc─â realizat de cormorani, Luis Suarez, nu are ╚Öanse prea mari de joc din cauza permisului de munc─â care înc─â nu a fost eliberat. Interesant va fi de vazut cum se vor descurca cormoranii f─âr─â golgheterul Torres, care a fost principala gur─â de tun a echipei în ultimele sezoane.

Program complet etapa a XXV-a

Mar╚Ťi, 1 feb 2011

  • Arsenal -  Everton
  • Sunderland – Chelsea
  • Manchester Utd – Aston Villa
  • WBA – Wigan

 
Miercuri, 2 feb 2011

  • Birmingham – Manchester City
  • Blackpool – West Ham
  • Bolton – Wolves
  • Blackburn – Tottenham
  • Fulham – Newcastle
  • Liverpool -  Stoke


 

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Fotbal / Anglia / Autor: Ovidiu Ioan Nica / 08 Feb. 2011

Magia regelui continu─â. Chelsea ÔÇô Liverpool 0-1

Foto http://fclub.ro

41,829 de spectatori s-au înghesuit pe Stamfford Bridge pentru a asista la prima partid─â a lui Fernando Torres în tricoul lui Chelsea, chiar împotriva fostei sale echipe, Liverpool. Anun╚Ťat doar rezerv─â în zilele de dinaintea partidei, spaniolul a fost trimis din primul minut în teren...

Fotbal / Anglia / Autor: Ovidiu Ioan Nica / 08 Feb. 2011

ÔÇŁIstorie rescris─â!ÔÇŁ Newcastle-Arsenal 4-4!!! Cronica etapei a XXVI-a

Foto www.nufc.co.uk

Etap─â de-a dreptul nebun─â în Premier League, nu mai pu╚Ťin de 41 de goluri fiind marcate în meciurile disputate sâmb─ât─â, un nou record de goluri înscrise într-o zi. Arsenal a sc─âpat 2 puncte printre degete în stil mare, 4-4 în deplasare cu Newcastle dup─â ce tunarii...

Pag. 1 din 17 | 2 art./pag. | Total 34 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole