Fernando Torres a semnat cu Chelsea

Fotbal - Anglia / Autor: Ovidiu Ioan Nica / Data: 01 Feb. 2011
Foto chelseafc.com

Mare surpriz─â pe pia╚Ťa transferurilor din Anglia -  ”El Nino” Torres a fost transferat de Liverpool la Chelsea pentru 50 milioane de lire sterline, suma reprezentând un nou record de transfer între cluburile britanice. Atacantul spaniol a petrecut 3 ani ╚Öi jum─âtate pe Anfield, acolo unde a devenit repede idolul tribunelor, marcând 65 de goluri în 102 partide în tricoul cormoranilor.

Pe lâng─â Torres, forma╚Ťia de pe Stamfford Bridge a mai achizi╚Ťionat un juc─âtor, pe funda╚Öul David Luiz de la Benfica Lisabona.

Pentru fanii cormoranilor mai vin ╚Öi ve╚Öti bune, Andy Carroll ╚Öi Luis Suarez au semnat cu gruparea de pe Anfield contracte pe o durat─â de 5 ani ╚Öi jum─âtate. Tân─ârul interna╚Ťional englez va purta tricoul cu num─ârul 9, iar uruguaianului Suarez i-a fost atribuit cel cu num─ârul 7.

 

 

Galerie imagini

Foto chelseafc.com

Articole din aceeasi categorie

Fotbal / Anglia / Autor: Ovidiu Ioan Nica / 08 Feb. 2011

Magia regelui continu─â. Chelsea ÔÇô Liverpool 0-1

Foto http://fclub.ro

41,829 de spectatori s-au înghesuit pe Stamfford Bridge pentru a asista la prima partid─â a lui Fernando Torres în tricoul lui Chelsea, chiar împotriva fostei sale echipe, Liverpool. Anun╚Ťat doar rezerv─â în zilele de dinaintea partidei, spaniolul a fost trimis din primul minut în teren...

Fotbal / Anglia / Autor: Ovidiu Ioan Nica / 08 Feb. 2011

ÔÇŁIstorie rescris─â!ÔÇŁ Newcastle-Arsenal 4-4!!! Cronica etapei a XXVI-a

Foto www.nufc.co.uk

Etap─â de-a dreptul nebun─â în Premier League, nu mai pu╚Ťin de 41 de goluri fiind marcate în meciurile disputate sâmb─ât─â, un nou record de goluri înscrise într-o zi. Arsenal a sc─âpat 2 puncte printre degete în stil mare, 4-4 în deplasare cu Newcastle dup─â ce tunarii...

Pag. 1 din 17 | 2 art./pag. | Total 34 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole