Sport Club Miercurea Ciuc şi Fenestela Braşov s-au calificat în finala Cupei

Hockey - Cupa României / Data: .

Sport Club Miercurea Ciuc şi Fenestela Braşov s-au calificat în finala Cupei României la hochei pe gheaţă, ediţia 2010, în urma victoriilor obţinute împotriva Stelei Bucureşti şi Dunării Galaţi. Precizăm că decizia de a disputa ediţia din 2010, programată îniţial în luna decembrie a anului trecut, integral în 2011 a fost luată în urma aglomerării calendarului competiţional ca urmare a participării echipelor româneşti în Liga MOL, competiţie româno-maghiară.

Campioana României şi câştigătoarea Ligii MOL, Sport Club Miercurea Ciuc, a depăşit Dunărea Galaţi la un scor mult mai strâns decât era de aşteptat, 6-4 (4-1, 1-1, 1-2), în timp ce Fenestela Braşov a învins cu acelaşi scor Steaua Rangers.

Duminică, la Braşov, vor avea loc cele două finale – finala mică, Steaua – Dunărea Galaţi de la ora 13.30, iar finala mare Sport Club Miercurea Ciuc – Fenestela Braşov de la ora 19.45.

 

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Hockey / Cupa României / 31 Ian. 2011

Sport Club Miercurea Ciuc păstrează trofeul Cupei României

Sport Club Miercurea Ciuc a câştigat Cupa României la hochei pe gheaţă pentru a doua oară consecutiv, în urma victoriei cu 4-1 (1-0, 2-1, 1-0) în faţa Fenestelei Braşov. Meciul a avut loc duminică, 30 ianuarie 2011, pe Patinoarul Olimpic din Braşov.

Hockey / Cupa României / .

Sport Club Miercurea Ciuc şi Fenestela Braşov s-au calificat în finala Cupei

Sport Club Miercurea Ciuc şi Fenestela Braşov s-au calificat în finala Cupei României la hochei pe gheaţă, ediţia 2010, în urma victoriilor obţinute împotriva Stelei Bucureşti şi Dunării Galaţi. Precizăm că decizia de a disputa ediţia din 2010, programată îniţial în luna...

Pag. 1 din 2 | 2 art./pag. | Total 3 art.
12

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole