Vasas Budapesta - Sport Club Miercurea Ciuc 3:4. Ciucanii s-au calificat în finala Ligii MOL

Hockey - MOL Liga / Data: 08 Ian. 2011

Sport Club Miercurea Ciuc a învins Vasas Budapesta cu 4:3 dup─â prelungiri ┼či s-a calificat în finala Ligii MOL, acolo unde o va întâlni pe Dab.Docler. Dup─â ce la Miercurea Ciuc victoriile au fost împ─âr┼úite, ciucanii s-au impus în ambele partide disputate în Ungaria, chiar pe terenul de┼úin─âtoarei trofeului, ┼či au dus scorul general la 3:1. Sport Club poate deveni a doua forma┼úie din România care câ┼čtig─â Liga MOL, dup─â ce o alt─â echip─â harghitean─â, HC Miercurea Ciuc (în prezent desfiin┼úat─â), a triumfat în edi┼úia inaugural─â a competi┼úiei.

Dup─â 3 partide foarte echilibrate, în care cele dou─â rivale nu au putut fi departajate în cele 60 de minute regulamentare, nici cea de-a patra întâlnire nu a f─âcut excep┼úie ┼či s-a încadrat în exact acelea┼či coordonate.

O prim─â repriz─â alb─â a fost urmat─â de o a doua încheiat─â tot la egalitate, îns─â cu scorul de 1:1, ambele goluri fiind marcate în situa┼úii de superioritate numeric─â (câte 2 juc─âtori mai mult pe ghea┼ú─â). În ultima repriz─â Vasas ┼či Sport Club au marcat de câte dou─â ori fiecare (slovacul Novak reu┼čind o dubl─â pentru ciucani), astfel încât s-a ajuns pentru a patra oar─â consecutiv la prelungiri, din tot atâtea partide.

Ladislav Sikorcin, cel care a deschis scorul în acest meci, a marcat golul decisiv în ultimul minut al prelungirilor, devenind eroul forma┼úiei campioane a României, care în urma acestei victorii conduce cu 3:1 la general ┼či se calific─â în finala competi┼úiei f─âr─â a mai fi nevoit─â s─â dispute ┼či ultimul joc, programat pentru 11 ianuarie 2011 la Miercurea Ciuc.

Cealalt─â semifinal─â nu a avut practic istoric, Dab.Docler calificându-se în finala Ligii MOL în minim de jocuri (3).

Vasas Budapesta – Sport Club Miercurea Ciuc 3:4 (0:0, 1:1, 2:2, 0:1)

Lubomir Sabol ’37, Balázs Somogyi ’41, Libor Pavlis ’54 / Ladislav Sikorcin ’26, ’65, Vaklav Novak ’49, ‘58

 

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Hockey / MOL Liga / 22 Ian. 2011

Sport Club Miercurea Ciuc ÔÇô noua regin─â a Ligii MOL

Campioana României, Sport Club Miercurea Ciuc, a câ┼čtigat în premier─â Liga MOL, dup─â ce a învins în final─â cu scorul general de 4-1 forma┼úia maghiar─â Dab.Docler. În cel de-al cincilea meci al finalei ciucanii au câ┼čtigat pe teren propriu cu scorul de 3-1, gra┼úie unor reu┼čite...

Hockey / MOL Liga / 20 Ian. 2011

Sport Club Miercurea Ciuc ÔÇô la un singur pas de c├ó┼čtigarea Ligii MOL

Campioana României a f─âcut un pas uria┼č c─âtre câ┼čtigarea Ligii MOL, dup─â ce a câ┼čtigat ┼či al doilea meci al finalei jucat în deplasare, în Ungaria, 5:2 (1:1, 1:1, 3:0) cu Dab.Docler. Ciucanii au dominat copios, ratând o sumedenie de ocazii, îns─â desprinderea s-a conturat...

Pag. 1 din 33 | 2 art./pag. | Total 65 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole