Sport Club M. Ciuc - victorie mare în Ungaria

Hockey - MOL Liga / Data: 08 Ian. 2011
Foto www.sportclub.ro

Sport Club a ob┼úinut un succes foarte important în economia calific─ârii în finala Ligii MOL, 1:0 dup─â prelungiri în deplasare cu Vasas Budapesta. Dup─â ce la Miercurea Ciuc cele 2 forma┼úii î┼či împ─âr┼úiser─â victoriile, în urma unor meciuri foarte echilibrate, decise la lovituri de departajare, lui Vasas îi era suficient─â conservarea avantajului terenului propriu pentru accederea în final─â.

Al treilea meci al semifinalei ┼či primul disputat în Ungaria a fost marcat de acela┼či echilibru accentuat, cele dou─â combatante terminând din nou la egalitate la finalul timpului regulamentar, scor 0:0. Este pentru prima dat─â în aceast─â edi┼úie a Ligii MOL când o partid─â se termin─â f─âr─â gol marcat dup─â 60 de minute. Totu┼či, de data aceasta ciucanii au reu┼čit s─â tran┼čeze situa┼úia în favoarea lor în prelungiri, prin slovacul Josef Hruby, evitând astfel loteria loviturilor de departajare.

În urma acestei victorii, campioana României redevine mare favorit─â la calificarea în final─â, conducând cu 2:1 la general ┼či având nevoie de un singur succes pentru a juca cu trofeul pe mas─â. Vasas Budapesta, de┼úin─âtoarea trofeului Ligii MOL, mai are o singur─â variant─â pentru a spera s─â î┼či apere trofeul – victoria în meciul din aceast─â sear─â, de pe teren propriu, pentru a egala situa┼úia, urmat─â de un succes în meciul decisiv de pe 11 ianuarie, de la Miercurea Ciuc.

În cealalt─â semifinal─â, integral maghiar─â, Dab.Docler a câ┼čtigat a treia partid─â consecutiv─â în companiei celor de la Miskolci JJSE ┼či s-a calificat în finala competi┼úiei cu un 3:0 concludent, chiar dac─â victoriile au fost ob┼úinute la scoruri în general strânse.

Rezultate 7 ianuarie 2011, Semifinale Liga MOL

  • Vasas HC – Sport Club Miercurea Ciuc 0:1 (0:0, 0:0, 0:0, 0:1) Scor general 1:2
  • Dab.Docler – Miskolci JJSE 4:3 (2:0, 0:2, 2:1) Scor general 3:0


 

 

Galerie imagini

Foto www.sportclub.ro

Articole din aceeasi categorie

Hockey / MOL Liga / 22 Ian. 2011

Sport Club Miercurea Ciuc ÔÇô noua regin─â a Ligii MOL

Campioana României, Sport Club Miercurea Ciuc, a câ┼čtigat în premier─â Liga MOL, dup─â ce a învins în final─â cu scorul general de 4-1 forma┼úia maghiar─â Dab.Docler. În cel de-al cincilea meci al finalei ciucanii au câ┼čtigat pe teren propriu cu scorul de 3-1, gra┼úie unor reu┼čite...

Hockey / MOL Liga / 20 Ian. 2011

Sport Club Miercurea Ciuc ÔÇô la un singur pas de c├ó┼čtigarea Ligii MOL

Campioana României a f─âcut un pas uria┼č c─âtre câ┼čtigarea Ligii MOL, dup─â ce a câ┼čtigat ┼či al doilea meci al finalei jucat în deplasare, în Ungaria, 5:2 (1:1, 1:1, 3:0) cu Dab.Docler. Ciucanii au dominat copios, ratând o sumedenie de ocazii, îns─â desprinderea s-a conturat...

Pag. 1 din 33 | 2 art./pag. | Total 65 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole