Sport Club - pas greşit în propriul fief

Hockey - MOL Liga / Data: 05 Ian. 2011
Foto www.sportclub.ro

Sport Club Miercurea Ciuc a pierdut a doua partidă din semifinala Ligii MOL, 4:5 (0:1, 2:1, 2:2, 0:0, 0:1) pe teren propriu contra formaţiei maghiare Vasas Budapesta. Ca şi în prima partidă, formaţia harghiteană a condus cu 2 goluri, însă s-a văzut egalată la finalul celor 3 reprize regulamentare. Dacă luni şansa a fost de partea campioanei României, în partida de ieri Vasas a fost marea câştigătoare, impunându-se la loviturile de penalitate, formaţiei maghiare fiindu-i acum suficientă fructificarea avantajului terenului propriu pentru accederea în finală, având în vedere că următoarele 2 partide se vor desfăşura în Ungaria.

După ce în sezonul regulat campioana României  a fost singura formaţie din Liga MOL care a câştigat toate cele 4 meciuri împotriva lui Vasas Budapesta, acum se vede în situaţia de a avea mari emoţii pentru calificarea în finală, pierzând un meci foarte important chiar în faţa propriilor suporteri. Meciurile 3 şi 4 vor avea loc în Ungaria, pe 7 şi 8 ianuarie, iar în cazul în care victoriile vor fi împărţite şi scorul general va ajunge 2:2 meciul decisiv va avea loc la miercurea Ciuc, pe 11 ianuarie.

În cealaltă semifinală, Dab.Docler conduce cu 1:0 pe Miskolci JJSE, al doilea meci fiind programat în această seară, la Miskolci.

Sport Club Miercurea Ciuc - Vasas Budapesta 4:5 (0:1, 2:1, 2:2, 0:0, 0:1) Sikorcin '24, 53, Novak '35, Biro Otto Attila '42,  / Somogyi '12, Sabor '39, Sziranyi 54, Gergely '56, Sabol '65.

 

 

Galerie imagini

Foto www.sportclub.ro

Articole din aceeasi categorie

Hockey / MOL Liga / 22 Ian. 2011

Sport Club Miercurea Ciuc – noua regină a Ligii MOL

Campioana României, Sport Club Miercurea Ciuc, a câştigat în premieră Liga MOL, după ce a învins în finală cu scorul general de 4-1 formaţia maghiară Dab.Docler. În cel de-al cincilea meci al finalei ciucanii au câştigat pe teren propriu cu scorul de 3-1, graţie unor reuşite...

Hockey / MOL Liga / 20 Ian. 2011

Sport Club Miercurea Ciuc – la un singur pas de câştigarea Ligii MOL

Campioana României a făcut un pas uriaş către câştigarea Ligii MOL, după ce a câştigat şi al doilea meci al finalei jucat în deplasare, în Ungaria, 5:2 (1:1, 1:1, 3:0) cu Dab.Docler. Ciucanii au dominat copios, ratând o sumedenie de ocazii, însă desprinderea s-a conturat...

Pag. 1 din 33 | 2 art./pag. | Total 65 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole