Premier League - Avancronica etapei a XXII-a

Fotbal - Anglia / Autor: Ovidiu Ioan Nica / Data: 04 Ian. 2011

Manchester United se poate desprinde decisiv în lupta pentru titlu în cazul unei victorii în disputa de acas─â cu Stoke, coroborat─â cu meci egal intre Arsenal si Manchester City. Parcursul lui United pe teren propriu este asem─ân─âtor  unui  ceas elve╚Ťian, nou─â victorii din zece posibile, a╚Öa c─â oaspe╚Ťii vin pe Teatrul Viselor într-o veritabil─â misiune imposibil─â.

Pe Emirates, egalul ar trebui exclus din start de ambele combatante, pentru c─â astfel diavolii lui Sir Alex Ferguson pot lua un avans greu de recuperat. Avem, deci, toate ingredientele pentru un meci spectaculos, cu multe goluri, dat fiind faptul c─â cele dou─â forma╚Ťii practic─â un fotbal total, f─âr─â menajamente.

Chelsea a cam pierdut trenul pentru titlu, dar cu parcursul din ultimele meciuri, elevii lui Ancelotti pot pierde si un loc de Champions League, un adev─ârat dezastru atât sportiv cât ┼či financiar. Cu toate c─â ultimele dou─â partide au ar─âtat o fa╚Ť─â îmbun─ât─â╚Ťit─â a londonezilor, ace┼čtia sunt înc─â departe de forma ar─âtat─â la începutul sezonului, atunci când b─âgau spaima în ap─âr─ârile adverse.   Lupii sunt într-o situa╚Ťie ╚Öi mai dificila, pe ultimul loc, a╚Öa c─â fiecare punct conteaz─â în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Liverpool oscileaz─â între meciurile reu╚Öite pe teren propriu ( excludem aici iînfrângerea 0-1 cu Wolves) cu reprezenta┼úii de-a dreptul ru╚Öinoase în deplasare. Victoria chinuit─â de etapa trecut─â, 2-1 în prelungiri cu Bolton, nu ar trebui sa fie un motiv de relaxare pentru cormorani, care se afl─â   înc─â la ani lumin─â distan╚Ť─â de un loc de Champions League.

Pe Goddison Park ne a╚Öteapt─â un meci mult mai echilibrat  decât o arat─â clasamentul, în ciuda locului ocupat  Everton putând r─âpune orice redut─â din Premiership. Oaspe╚Ťii de la Spurs vin cu moralul ridicat deoarece traverseaz─â poate cea mai bun─â form─â din istorie atât pe plan intern cât ┼či interna┼úional. Gazdele ocup─â un loc mai pu┼úin onorant în special din cauza meciurilor disputate cu echipele  mai slab cotate, în schimb,  în meciurile unde orgoliile sunt mari, cu granzii campionatului, caramelele ╚Öi-au ar─âtat adev─ârata fa╚Ť─â ┼či nu au dezam─âgit.

Program complet etapa a XXI-a

Mar╚Ťi, 4 ianuarie 2011

  • Blackpool – Birmingham
  • Manchester Utd – Stoke
  • Fulham – WBA


Miercuri, 5 ianuarie 2011

  • Arsenal – Manchester City
  • Wolves – Chelsea
  • Aston Villa – Sunderland
  • Newcastle – West Ham
  • Bolton – Wigan
  • Blackburn – Liverpool
  • Everton - Tottenham


 

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Fotbal / Anglia / Autor: Ovidiu Ioan Nica / 08 Feb. 2011

Magia regelui continu─â. Chelsea ÔÇô Liverpool 0-1

Foto http://fclub.ro

41,829 de spectatori s-au înghesuit pe Stamfford Bridge pentru a asista la prima partid─â a lui Fernando Torres în tricoul lui Chelsea, chiar împotriva fostei sale echipe, Liverpool. Anun╚Ťat doar rezerv─â în zilele de dinaintea partidei, spaniolul a fost trimis din primul minut în teren...

Fotbal / Anglia / Autor: Ovidiu Ioan Nica / 08 Feb. 2011

ÔÇŁIstorie rescris─â!ÔÇŁ Newcastle-Arsenal 4-4!!! Cronica etapei a XXVI-a

Foto www.nufc.co.uk

Etap─â de-a dreptul nebun─â în Premier League, nu mai pu╚Ťin de 41 de goluri fiind marcate în meciurile disputate sâmb─ât─â, un nou record de goluri înscrise într-o zi. Arsenal a sc─âpat 2 puncte printre degete în stil mare, 4-4 în deplasare cu Newcastle dup─â ce tunarii...

Pag. 1 din 17 | 2 art./pag. | Total 34 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole