Sport Club Miercurea Ciuc - debut cu dreptul în semifinala Ligii MOL

Hockey - MOL Liga / Data: 04 Ian. 2011
Foto www.sportclub.ro

Sport Club Miercurea Ciuc a ob┼úinut o victorie foarte pre┼úioas─â, 3:2 (1:0, 1:1, 0:1, 0:0, 1:0) pe teren propriu cu Vasas Budapesta, în primul meci contând pentru semifinalele Ligii MOL (competi┼úie româno-maghiar─â la care au participat 3 forma┼úii din România ┼či 6 din Ungaria). Semifinalele se disput─â dup─â sistemul cel mai bun din 5 meciuri, echipa harghitean─â având avantajul disput─ârii a 3 partide pe teren propriu, în urma câ┼čtig─ârii sezonului regulat.

Sport Club a condus cu 2:0 în minutul 31 (Hurtaj în minutul 20 ┼či Moldovan în minutul 31) ┼či p─ârea s─â le ofere o victorie f─âr─â emo┼úii fanilor, îns─â Vasas Budapesta, de┼úin─âtoarea trofeului Ligii MOL, a redus diferen┼úa în ultimul minut al reprizei secunde (Pavlis, în superioritate numeric─â – 2 hochei┼čti maghiari în plus pe ghea┼ú─â). Forma┼úia maghiar─â a reu┼čit chiar egalarea, în ultima treime a jocului, prin Somogyi Balász (minutul 51), acesta fiind ┼či rezultatul la sfâr┼čitul celor 60 de minute regulamentare.

Sport Club a tr─âit periculos repriza de prelungiri ┼či apoi loviturile de penalitate, îns─â ┼čansa a fost de partea sa ┼či Ladislav Sikorcin a adus golul victoriei. Echipa harghitean─â, singura reprezentant─â a României în semifinale, conduce cu 1-0 ┼či p─âstreaz─â prima ┼čans─â pentru calificarea în final─â, fiindu-i suficiente doar victoriile pe teren propriu (3 din cele 5 jocuri urmând s─â se dispute în România). Cel de-al doilea meci din aceast─â faz─â a competi┼úiei este programat mar┼úi, 4 ianuarie 2011, de la ora 19.00, tot la Miercurea Ciuc.

În cealalt─â semifinal─â s-au întâlnit ocupantele locurilor 2 ┼či 3 la finalul sezonului regulat, Dab.Docler ┼či Miskolci JJSE, ambele din Ungaria. Dab.Docler a câ┼čtigat clar, cu 5:2 (1:1, 1:0, 3:1), îns─â succesul s-a conturat abia în cea de-a treia repriz─â, câ┼čtigat─â cu 3:1. Dab.Docler conduce cu 1:0 ┼či pare a fi favorit─â pentru accederea în final─â, având ┼či avantajul c─â va sus┼úine 3 din cele 5 meciuri pe teren propriu. A doua întâlnire din cadrul acestei semifinale va avea loc miercuri, 5 ianuarie 2011, de la ora 19.00, la Miskolci.

Rezultate semifinale Liga MOL, 03.01.2011

  • Sport Club Miercurea Ciuc – Vasas Budapesta 3:2 (1:0, 1:1, 0:1, 0:0, 1:0), 1:0 la general
  • Dab.Docler – Miskolci JJSE 5:2 (1:1, 1:0, 3:1), 1:0 la general


 

 

Galerie imagini

Foto www.sportclub.ro

Articole din aceeasi categorie

Hockey / MOL Liga / 22 Ian. 2011

Sport Club Miercurea Ciuc ÔÇô noua regin─â a Ligii MOL

Campioana României, Sport Club Miercurea Ciuc, a câ┼čtigat în premier─â Liga MOL, dup─â ce a învins în final─â cu scorul general de 4-1 forma┼úia maghiar─â Dab.Docler. În cel de-al cincilea meci al finalei ciucanii au câ┼čtigat pe teren propriu cu scorul de 3-1, gra┼úie unor reu┼čite...

Hockey / MOL Liga / 20 Ian. 2011

Sport Club Miercurea Ciuc ÔÇô la un singur pas de c├ó┼čtigarea Ligii MOL

Campioana României a f─âcut un pas uria┼č c─âtre câ┼čtigarea Ligii MOL, dup─â ce a câ┼čtigat ┼či al doilea meci al finalei jucat în deplasare, în Ungaria, 5:2 (1:1, 1:1, 3:0) cu Dab.Docler. Ciucanii au dominat copios, ratând o sumedenie de ocazii, îns─â desprinderea s-a conturat...

Pag. 1 din 33 | 2 art./pag. | Total 65 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole