Norvegia - Suedia 25:20, în finala C.E. de handbal feminin 2010

Handbal feminin - Campionatul European / Data: 19 Dec. 2010
Foto www.ehf-euro.com

Norvegia a câ┼čtigat cel de-al cincilea titlu european, dup─â ce a învins în final─â marea surpriz─â a turneului, Suedia, scor 25:20 (10:11). Suedezele au luptat de la egal la egal cu mult mai titratele lor vecine doar în prima repriz─â, pe care au ┼či câ┼čtigat-o ┼či în care au ratat câteva oportunit─â┼úi foarte bune de a se deta┼ča pe tabel─â, mai ales pe finalul reprizei, în care au beneficiat ┼či de superioritate numeric─â.

La reluare, Norvegia a înscris gol dup─â gol, iar Suedia a c─âzut în primul rând fizic, cea mai important─â juc─âtoare, Linnea Torstenson, având dificult─â┼úi evidente în a termina jocul. Norvegia confirm─â a┼čtept─ârile speciali┼čtilor ┼či î┼či ia revan┼ča pentru înfrângerea în fa┼úa Suediei din Main Round, câ┼čtigând la aceea┼či diferen┼ú─â, de 5 goluri. Este cea de-a cincea medalie de aur pentru norvegience, care au ar─âtat cel mai bun handbal la acest turneu, pentru suedeze medalia de argint la Campionatul European reprezentând cel mai bun rezultat din istorie.

În lupta pentru medaliile de bronz, România a învins tot ast─âzi, 19 decembrie, Danemarca, scor 16:15.

 

Galerie imagini

Foto www.ehf-euro.com

Articole din aceeasi categorie

Handbal feminin / Campionatul European / 19 Dec. 2010

Norvegia - Suedia 25:20, în finala C.E. de handbal feminin 2010

Foto www.ehf-euro.com

Norvegia a câ┼čtigat cel de-al cincilea titlu european, dup─â ce a învins în final─â marea surpriz─â a turneului, Suedia, scor 25:20 (10:11).

Handbal feminin / Campionatul European / 19 Dec. 2010

România - Danemarca 16:15. Prima medalie europeană din istorie pentru handbalul feminin românesc

Foto www.ehf-euro.com

România a cucerit prima medalie din istorie la Campionatul European de handbal feminin, dup─â o lupt─â extraordinar─â împotriva Danemarcei, scor 16:15. Totodat─â, handbalistele tricolore au ob┼úinut calificarea direct─â la Campionatul Mondial din 2011, din Brazilia.

Pag. 1 din 15 | 2 art./pag. | Total 29 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole