Steaua Rangers - Újpesti TE 1:7 (0:3, 0:2, 1:2). Eliminare ruşinoasă din Liga MOL

Hockey - MOL Liga / Data: 16 Dec. 2010

Steaua Rangers are un final de sezon catastrofal, pierzând la un scor ruşinos calificarea în play-off-ul Ligii MOL, chiar în faţa celei mai slabe formaţii din competiţie, Újpesti TE.

Rezultatul pare neverosimil, 1:7 (0:3, 0:2, 1:2), însă forţa de atac a Stelei a fost practic anulată de plecarea jucătorilor ucraineni şi de convocarea la naţionala Under 20 a 4 jucători. Golul Stelei a fost reuşit de Viorel Nicolescu, în minutul 57, când tabela arăta 7:0 pentru maghiari.

Formaţia maghiară a câştigat şi prima partidă a barajului, cu 6:5, şi obţine o calificare miraculoasă în play-off, din doar 2 meciuri, ambele disputate la Bucureşti. În sezonul regulat Újpesti TE a acumulat doar 3 puncte în 32 de partide, pierzând nu mai puţin de 31 dintre acestea, în timp ce Steaua a acumulat 28 de puncte, ocupând penultimul loc.

Steaua părăseşte competiţia în genunchi, în timp ce Újpesti TE va lupta cu campioana României, Sport Club Miercurea Ciuc, liderul sezonului regulat, pentru un loc în semifinale.

 

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Hockey / MOL Liga / 22 Ian. 2011

Sport Club Miercurea Ciuc – noua regină a Ligii MOL

Campioana României, Sport Club Miercurea Ciuc, a câştigat în premieră Liga MOL, după ce a învins în finală cu scorul general de 4-1 formaţia maghiară Dab.Docler. În cel de-al cincilea meci al finalei ciucanii au câştigat pe teren propriu cu scorul de 3-1, graţie unor reuşite...

Hockey / MOL Liga / 20 Ian. 2011

Sport Club Miercurea Ciuc – la un singur pas de câştigarea Ligii MOL

Campioana României a făcut un pas uriaş către câştigarea Ligii MOL, după ce a câştigat şi al doilea meci al finalei jucat în deplasare, în Ungaria, 5:2 (1:1, 1:1, 3:0) cu Dab.Docler. Ciucanii au dominat copios, ratând o sumedenie de ocazii, însă desprinderea s-a conturat...

Pag. 1 din 33 | 2 art./pag. | Total 65 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole