Dezastru pentru Steaua Rangers în Liga MOL

Hockey - MOL Liga / Data: 15 Dec. 2010
Foto 100sportnews.wordpress.com

Steaua Rangers a pierdut acas─â primul meci al barajului pentru accederea în play-off-ul Ligii MOL, 5:6 (2:2, 2:1, 1:3) cu forma┼úia maghiar─â Újpesti TE, ┼či este obligat─â s─â câ┼čtige ast─âzi pentru a p─âstra ┼čanse de calificare. Acest rezultat deloc onorant ob┼úinut în fa┼úa celei mai slabe echipe din Liga MOL accentueaz─â declinul sec┼úiei de hochei, care a mai înregistrat câteva recorduri negative în acest an în meciurile cu Sport Club Miercurea Ciuc ┼či Fenestela 68 Bra┼čov, culminând cu acel 1:12 din ultima etap─â, de la Bra┼čov.

Conform regulamentului Ligii MOL, primele 7 clasate sunt calificate automat în play-off, în timp ce ultimele 2 clasate trebuie s─â dispute un baraj, calificându-se echipa care câ┼čtig─â 2 din 3 meciuri. Steaua Rangers a terminat sezonul regulat pe locul 8, cu 28 de puncte, în timp ce Újpesti TE a fost de departe cea mai slab─â echip─â înscris─â în competi┼úie, acumulând doar 3 puncte (o victorie ┼či 31 de înfrângeri). A┼čadar, Steaua pornea cu avantajul disput─ârii primelor 2 partide la Bucure┼čti, toate previziunile indicând c─â nu va mai fi nevoie de un al treilea meci, în Ungaria, ┼či c─â Steaua nu va avea nici cea mai mic─â problem─â în a se califica în play-off.

Totu┼či, plecarea juc─âtorilor ucraineni de la Steaua se pare c─â a fost mai important─â decât s-a crezut, neputând fi surmontat─â. De asemenea, Steaua nu a putut beneficia de aportul câtorva tineri juc─âtori, convoca┼úi la reprezentativa Under 20, care joac─â în aceste zile la Campionatul Mondial, Divizia a II-a, de la Miercurea Ciuc. Acestora li se mai adaug─â ┼či faptul c─â Steaua a fost singura echip─â din Liga MOL care a cedat puncte coda┼čei Újpesti TE, pierzând la Budapesta cu 1:5, de┼či beneficia de aportul tuturor juc─âtorilor (inclusiv al  celor ucraineni).

Cele dou─â echipe s-au succedat la conducere pân─â la 5-5 (0-1, 1-1, 2-1, 2-2, 2-3, 3-3, 4-3, 4-4, 4-5, 5-5), scor la care Újpesti TE nu a mai respectat regula de pân─â atunci, ca forma┼úia care egaleaz─â s─â preia conducerea, dând o nesperat─â lovitur─â în ultimul minut de joc, prin Dezs┼Ĺ Roczanov. Steaua nu î┼či mai poate permite niciun pas gre┼čit dac─â mai dore┼čte s─â joace în play-off, acolo unde câ┼čtig─âtoarea barajului ar urma s─â întâlneasc─â liderul sezonului regulat, chiar campioana Sport Club Miercurea Ciuc.

Al doilea meci al barajului este programat pentru miercuri, 15 decembrie, de la ora 15.00.

 

 

Galerie imagini

Foto 100sportnews.wordpress.com

Articole din aceeasi categorie

Hockey / MOL Liga / 22 Ian. 2011

Sport Club Miercurea Ciuc ÔÇô noua regin─â a Ligii MOL

Campioana României, Sport Club Miercurea Ciuc, a câ┼čtigat în premier─â Liga MOL, dup─â ce a învins în final─â cu scorul general de 4-1 forma┼úia maghiar─â Dab.Docler. În cel de-al cincilea meci al finalei ciucanii au câ┼čtigat pe teren propriu cu scorul de 3-1, gra┼úie unor reu┼čite...

Hockey / MOL Liga / 20 Ian. 2011

Sport Club Miercurea Ciuc ÔÇô la un singur pas de c├ó┼čtigarea Ligii MOL

Campioana României a f─âcut un pas uria┼č c─âtre câ┼čtigarea Ligii MOL, dup─â ce a câ┼čtigat ┼či al doilea meci al finalei jucat în deplasare, în Ungaria, 5:2 (1:1, 1:1, 3:0) cu Dab.Docler. Ciucanii au dominat copios, ratând o sumedenie de ocazii, îns─â desprinderea s-a conturat...

Pag. 1 din 33 | 2 art./pag. | Total 65 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole