Tricolorii mici dezamăgesc. A doua înfrângere consecutivă la 7 goluri diferenţă

Hockey - Campionatul Mondial / Data: 15 Dec. 2010

Echipa naţională Under 20 a pierdut şi al doilea meci disputat la Campionatul Mondial de Hochei pe Gheaţă, Divizia a II-a, grupa B, competiţie care are loc săptămâna aceasta la Miercurea Ciuc.
După înfrângerea cu 1:8 în faţa Poloniei, din runda inaugurală, hocheiştii români au pierdut tot la 7 goluri diferenţă, de această dată fără să marcheze, în faţa Ungariei. În urma acestui rezultat, România pierde orice şansă la ocuparea poziţiei secunde, şansa primei poziţii şi a promovării fiind pierdute încă din primul meci.

Ceea ce întristează cel mai mult nu este ratarea calificării pe teren propriu, România nefiind o mare forţă a hocheiului, ci maniera în care au fost pierdute cele 2 meciuri şi scorurile mari la care am cedat. Mai ales că înfrângerile nu au fost suferite în faţa Canadei, Statelor Unite sau Rusiei, ci în faţa unor ţări ca Polonia şi Ungaria, care nu se află în prima linie a hocheiului mondial.

În celelalte partide ale rundei, Australia a învins China cu 10:3, iar Polonia a trecut de Coreea de Sud, tot cu 10:3. În clasament, România ocupă locul 5, cu 0 puncte.

Cel de-al treilea meci al tricolorilor mici va avea loc miercuri, 15 decembrie, de la ora 20.00, împotriva Australiei.

 

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Hockey / Campionatul Mondial / 18 Dec. 2010

România – China 6-3. Tricolorii mici sparg gheaţa la victorii

Echipa naţională Under 20 de hochei pe gheaţă a obţinut prima victorie la Campionatul Mondial, Divizia a II-a, Grupa B, competiţie găzduită de România, la Miercurea Ciuc. Tricolorii au învins China cu 6:3 (1:1, 2:0, 3:2), prin golurile reuşite de...

Hockey / Campionatul Mondial / 15 Dec. 2010

Tricolorii mici dezamăgesc. A doua înfrângere consecutivă la 7 goluri diferenţă

Echipa naţională Under 20 a pierdut şi al doilea meci disputat la Campionatul Mondial de Hochei pe Gheaţă, Divizia a II-a, grupa B, competiţie care are loc săptămâna aceasta la Miercurea Ciuc. După înfrângerea cu 1:8 în faţa Poloniei, din runda inaugurală, hocheiştii români au pierdut...

Pag. 1 din 2 | 2 art./pag. | Total 4 art.
12

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole