Remat Zalău - înfrângere previzibilă în Italia

Volei masculin - Competiţii europene / Data: 14 Dec. 2010
Foto www.trentinovolley.it

Remat Zalău a pierdut cu 0:3 (-18, -22, -23) partida disputată în deplasare, în compania formaţiei italiene Trentino BetClic, contând pentru etapa a patra a Ligii Campionilor la volei masculin. Campioana României nu a avut nicio şansă să producă surpriza, italienii reprezentând una dintre cele mai bune echipe din lume la nivel de cluburi, fiind şi deţinătorii în exerciţiu ai trofeului. Partida s-a disputat în devans, deoarece echipa italiană va participa la Campionatul Mondial al Cluburilor, care va avea loc la Doha (Qatar).

În cealaltă partidă a rundei, echipa lui Stelian Moculescu, VfB Friedrichshafen (Germania) a fost învinsă tot în minim de seturi de către liderul grupei, PGE Skra Belchatow din Polonia.

Formaţia poloneză a acumulat 12 puncte din tot atâtea posibile şi nu mai are cum să rateze calificarea în faza următoare a competiţiei. Pe locul 2 se clasează Trentino BetClic, cu 8 puncte, iar pe 3 VfB Friedrichshafen, cu 4 puncte. Campioana României ocupă ultimul loc, fără punct câştigat.

 

 

Galerie imagini

Foto www.trentinovolley.it

Articole din aceeasi categorie

Volei masculin / Competiţii europene / 07 Ian. 2011

Unirea Dej - EA Patron Lux 1:3 (23:25, 14:25, 25:21, 20:25)

Unirea Dej a pierdut cu 1:3 partida tur cu EA Patron Lux (Grecia), din cadrul optimilor de finală ale Cupei Challenge la volei masculin, şi şi-a compromis şansele de calificare în faza următoare a competiţiei. Partida a avut loc la Cluj-Napoca, în Sala Sporturilor...

Volei masculin / Competiţii europene / 07 Ian. 2011

Remat Zalău - VFB Friedrichshafen 0:3. În continuare fără punct în Ligă

Remat Zalău a pierdut joi, 6 ianuarie 2011, ultima partidă de pe teren propriu din această ediţie a Ligii Campionilor la volei masculin. Campioana României a fost învinsă în minim de seturi (-23, -21, -22) de formaţia germană VfB Friedrichshafen, pregătită de românul...  

Pag. 1 din 5 | 2 art./pag. | Total 10 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole