Înfrângere dureroasă la debut: România – Polonia 1:8 (1:3, 0:2, 0:3)

Hockey - Campionatul Mondial / Data: 14 Dec. 2010

România a pierdut categoric meciul de debut la Campionatul Mondial Under 20, Divizia a II-a, grupa B, competiţie care are loc în această săptămână la Miercurea Ciuc. Tricolorii au fost învinşi de Polonia, formaţie care a evoluat în primul eşalon valoric  mondial, cu 8:1, şi nu mai au practic nicio şansă de promovare.

Surprinzător, România a fost cea care a deschis scorul, prin Ciprian Ţapu, în minutul 6, în situaţie de superioritate numerică. Până la pauză însă polonezii au reuşit să întoarcă scorul (3:1), tricolorii căzând apoi psihic şi încasând gol după gol. Aron Chmielewski a fost eroul reprezentativei baltice, reuşind să înscrie nu mai puţin de 4 goluri, celelalte fiind înscrise de Bartlomiej Bychawski, Mateusz Michalski, Filip Komoroski şi Kamil Kalinowski.

În celelalte partide ale primei runde, Ungaria a zdrobit China, cu 20:0, iar Coreea de Sud a învins Australia cu 7:5. Marţi, 14 decembrie, tricolorii vor întâlni Ungaria, într-un meci care poate fi decisiv pentru ocuparea locului al doilea în grupă.

Referinţe Federaţia Română de Hochei pe Gheaţă

 

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Hockey / Campionatul Mondial / 18 Dec. 2010

România – China 6-3. Tricolorii mici sparg gheaţa la victorii

Echipa naţională Under 20 de hochei pe gheaţă a obţinut prima victorie la Campionatul Mondial, Divizia a II-a, Grupa B, competiţie găzduită de România, la Miercurea Ciuc. Tricolorii au învins China cu 6:3 (1:1, 2:0, 3:2), prin golurile reuşite de...

Hockey / Campionatul Mondial / 15 Dec. 2010

Tricolorii mici dezamăgesc. A doua înfrângere consecutivă la 7 goluri diferenţă

Echipa naţională Under 20 a pierdut şi al doilea meci disputat la Campionatul Mondial de Hochei pe Gheaţă, Divizia a II-a, grupa B, competiţie care are loc săptămâna aceasta la Miercurea Ciuc. După înfrângerea cu 1:8 în faţa Poloniei, din runda inaugurală, hocheiştii români au pierdut...

Pag. 1 din 2 | 2 art./pag. | Total 4 art.
12

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole