Scavolini Pesaro – Dinamo Romprest Bucureşti 3:0 (22, 19, 15)

Volei feminin - Competiţii europene / Data: 08 Dec. 2010
Alida Marcovici

Dinamo a cedat şi cea de-a treia partidă disputată în Liga Campionilor, 0:3 în deplasare cu Scavolini Pesaro. Formaţia italiană a fost mult prea puternică pentru nivelul actual la care joacă Dinamo, întâmpinând o rezistenţă mai serioasă doar în setul al doilea, în care Alida Marcovici a punctat la foc automat. Din păcate, după ce au condus în permanenţă până la 17, dinamovistele au căzut pe finalul setului, cedând la o diferenţă nemeritat de mare, care nu reflectă echilibrul de forţe din teren. La 2:0, elevele lui Atanas Petrov au cedat total lupta, ultimul set fiind un adevărat galop de sănătate pentru italience (25:15).

Sursa foto adevarul.ro

 

Galerie imagini

Alida Marcovici

Articole din aceeasi categorie

Volei feminin / Competiţii europene / 13 Ian. 2011

Rezultatele echipelor feminine în cupele europene

Dinamo Bucureşti a încheiat cu o nouă înfrângere, a şasea consecutivă, primul sezon din istorie în Liga Campionilor. Formaţia bucureşteană, antrenată de Atanas Petrov, a cedat fără drept de apel în deplasare, în faţa celei mai puternice echipe din grupă, Rabita Baku, cu 0:3.

Volei feminin / Competiţii europene / 07 Ian. 2011

Tomis Constanţa - Tauron Dabrowa Gornicza 2:3. Complexul polonez continuă

Foto http://www.volei2004tomisconstanta.ro

Tomis Constanţa a pierdut prima manşă a optimilor CEV Cup la volei feminin, 2:3 (28:26, 25:21, 20:25, 14:25, 10:15) în compania formaţiei poloneze Tauron Dabrowa Gornicza. Este al treilea meci consecutiv pierdut de o formaţie românească în faţa uneia din Polonia...

Pag. 1 din 5 | 2 art./pag. | Total 9 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole