Etapă fără surprize, victorii la scor pentru ICIM Arad şi Bega Timişoara

Baschet feminin - Divizia A / Data: 04 Dec. 2010
In prim-plan, Natalia Burlakova

În Seria SE, Rapid Bucureşti a obţinut cea de-a patra victorie a sezonului regulat, confirmând că victoria din etapa precedentă contra Olimpiei Bucureşti nu a fost doar un foc de paie. Feroviarele s-au impus cu 80:58 în partida cu Naţional Iaşi, însă stau destul de slab în clasament, mult sub pretenţiile unui club de talia Rapidului, printre cele mai titrate din istoria baschetului feminin românesc.

Sportul Studenţesc, un alt nume mare al baschetului feminin, a pierdut pentru a noua oară în 10 partide şi ocupă ultima poziţie a seriei SE. „Studentele” au cedat fără drept de apel, 53:88 pe teren propriu contra CSm Craiova, una dintre echipele tari ale seriei.

CS Teleorman, liderul incontestabil al acestei serii după retragerea campioanei MCM Târgovişte, a surclasat Olimpia Bucureşti cu 72:46, pentru cea de-a 11-a victorie consecutivă în campionat. Olimpia, deşi are unul dintre cele mai promiţătoare loturi din campionat, nu reuşeşte încă să confirme în campionat, chiar dacă ocupă locul al treilea în serie.

În Seria NV, mult mai puternică decât prima serie, BC ICIM Arad a învins Universitatea Cluj-Napoca cu aproape 50 de puncte, 94:46, şi rămâne singura echipă neînvinsă în această serie. Universitatea Cluj-Napoca înregistrează cea de-a 9-a înfrângere din 11 meciuri şi păstrează şanse minime de a prinde unul din primele 4 locuri.

Cel de-al doilea meci al acestei runde a fost la fel de dezechilibrat ca precedentul, Bega Danzio Timişoara impunându-se în deplasare cu 92:47, în  faţa lanternei roşii CSM Oradea. Echipa bănăţeană egalează în clasament CSM Satu Mare (locul 3), însă echipa din nordul ţării are un meci mai puţin disputat.

În derby-ul acestei grupe se vor întâlni duminică, 5 decembrie, ocupantele locurilor 2 şi 3, Sepsi Sfântu Gheorghe şi CSM Satu Mare.

Rezultate Divizia A de baschet feminin, 04.12.2010

Seria SE

  • Rapid Bucureşti – Naţional Iaşi 80:58
  • CS Teleorman – Olimpia Bucureşti 72:46
  • Sportul Studenţesc – SCM Craiova 53:88  

Seria NV

  • BC ICIM Arad – Universitatea Cluj-Napoca 94:46
  • CSM Oradea – Bega Danzio Timişoara 47:92
  • CSM Satu Mare – Sepsi Sfântu Gheorghe se va disputa duminică, 5 decembrie 2010

Sursa foto: www.bkfocus.com
 

 

Galerie imagini

In prim-plan, Natalia Burlakova

Articole din aceeasi categorie

Baschet feminin / Divizia A / 31 Ian. 2011

ICIM Arad - victorie zdrobitoare în faţa echipei din Teleorman, Rapid pierde greu la Timişoara

Foto bkfocus.com

CSM Satu Mare rămâne singura formaţie neînvinsă după 4 etape în seria A1, deşi în prima parte a campionatului nu impresionase în Seria Nord-Vest, fiind depăşită de ICIM Arad şi Sepsi Sfântu Gheorghe. Sătmărencele s-au impus în deplasare, în faţa singurei...

Baschet feminin / Divizia A / 23 Ian. 2011

Rezultate Divizia A de baschet feminin

Foto www.bcteleorman.ro

SCM Craiova - a treia victorie consecutivă din tot atâtea partide, BC ICIM Arad - prima înfrângere a sezonului.

Pag. 1 din 10 | 2 art./pag. | Total 20 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole