Fabian Cancellara a semnat cu echipa fraţilor Schleck

Ciclism - Cluburi / Data: 01 Dec. 2010
Fabian Cancellara

Elve┼úianul Fabian Cancellara a confirmat oficial faptul c─â s-a al─âturat echipei fra┼úilor Schleck, cu ocazia unei festivit─â┼úi la Bruxelles, în care i-a fost decernat trofeul Velo d'Or (ciclistul anului) de c─âtre presa de specialitate. Este cea de-a patra echip─â din cariera lui Cancellara, dup─â Mapei, Fassa Bortolo ┼či Saxo Bank.

Cancellara ┼či-a reziliat contractul cu Saxo Bank, în urma unor neîn┼úelegeri cu managerul echipei, fostul câ┼čtig─âtor al Turului Gran┼úei, Bjarne Riis, mutarea sa la noua echip─â luxemburghez─â (al c─ârei nume oficial nu a fost înc─â f─âcut public) fiind previzibil─â, având în vedere c─â o parte important─â a rutierilor provin chiar de la Saxo Bank.

Fabian Cancellara a avut un sezon foarte bun, în care a câ┼čtigat Turul Omanului, Turul Flandrei, Paris-Roubaix, contratimpul din Turul Elve┼úiei, dou─â etape în Turul Fran┼úei ┼či titlul de campion mondial în proba de contra timp.

Foto www.fabiancancellara.com

 

Galerie imagini

Fabian Cancellara

Articole din aceeasi categorie

Ciclism / Cluburi / Autor: Drago┼č Zaharia / 10 Ian. 2011

Di Luca pentru un sezon la Katusha

Foto bicycle.net

Conform cyclingnews.com, fostul câ┼čtig─âtor al Turului Italiei a semnat un contract pentru acest sezon cu ru┼čii de la Katusha, îns─â rutierul italian nu va primi nici un ban pentru evolu┼úiile sale din acest sezon.

Ciclism / Cluburi / Autor: Drago┼č Zaharia / 07 Ian. 2011

ÔÇťTeam Leopard-TrekÔÇŁ numele oficial al noii echipe a fra┼úilor Schleck

Într-o conferin┼ú─â de pres─â sus┼úinut─â joi în Luxemburg, a fost anun┼úat─â componen┼úa noii echipe a fra┼úilor Schleck, dar ┼či numele oficial al acesteia - “Team Leopard-Trek”. Despre proiectul luxemburghez se ┼čtie înc─â din var─â, când Andy ┼či Frank au anun┼úat c─â nu vor continua...

Pag. 1 din 2 | 2 art./pag. | Total 3 art.
12

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole